Επίδειξη δύναμης από τον Σκανδαλίδη 

17 mins read

Ήταν μια εκδήλωση με συμμετοχή που θύμισε ΠΑΣΟΚ από άλλη εποχή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δ. Χόνδρου στην ιστοσελίδα του “Βήματος”, πάνω από 800 άτομα παραβρέθηκαν στην πολιτική εκδήλωση του Κώστα Σκανδαλίδη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Το ΠΑΣΟΚ meta».  Το παρών έδωσε το όλον ΠΑΣΟΚ που άκουσε προσεκτικά την πρόταση του πολυγραφότατου βουλευτή της Α Αθήνας για την επόμενη μέρα του Κινήματος.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ: “Το ενδιαφέρον της χθεσινής ημέρας δεν ήταν μόνο η ομιλία του κ. Σκανδαλίδη. Το ιστορικό στέλεχος του ΠαΣοΚ περιέγραψε την πορεία του Κινήματος από την ίδρυση του μέχρι σήμερα. Μίλησε για τα πρώτα χρόνια, την άνοδο και την πτώση ενός κόμματος που συνέγραψε την ιστορία της Μεταπολίτευσης και υπέγραψε αλλαγές που έβαλαν την Ελλάδα σε ένα άλλο κεφάλαιο της Ιστορίας της.

Ο κ. Σκανδαλίδης μίλησε και για το meta. Για τις προοπτικές που έχει το ΠαΣοΚ, για το στοίχημα των επερχόμενων εκλογών. Αισιόδοξος από τη φύση του, από τους πολιτικούς που συνήθως βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο, εκτιμά ότι το ΠαΣοΚ μπορεί να πετύχει τον στόχο του «ισχυρού διψήφιου ποσοστού». Το ακροατήριο, όπως φάνηκε από τα πηγαδάκια που προηγήθηκαν της εκδήλωσης συμμερίζεται την εκτίμηση αυτή. Δεν έχουν, όμως την ίδια άποψη οι δημοσκοπήσεις. Για τα στελέχη του ΠαΣοΚ δημοσκοπήσεις αποτελεί και η μαζική συμμετοχή του κόσμου, όπως στη χθεσινή εκδήλωση. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και ο Κώστας Λαλιώτης από τον οποίο άπαντες ζητούσαν την εκτίμηση του για τις εκλογές, έδινε το μήνυμα ότι για να επιστέψει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή. Υπάρχει το έδαφος αλλά το ΠαΣοΚ και ο πρόεδρος του αναζητούν ένα «καλό φίνις».

Ήταν εκεί ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο επικεφαλής της ΚΟ Μιχάλης Κατρίνης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος, η Γραμματέας της ΚΟ Λιακούλη Ευαγγελία, οι βουλευτές Μπίαγκης, Πουλάς, Μουλκιώτης, Κωσταντόπουλος, Αντωνίου, Γιαννακοπούλου, Γκόγκας, Πάνας.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Βερβεσσός Δημήτρης και Καλατζόπουλος Μιχάλης και Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Γιώργος Καββαθάς από τα Επιμελητήρια ενώ ξεχωρίσαμε και τα στελέχη του Κινήματος τους Ξεκαλάκη Στέφανο, Δημήτρη Μάντζο, Χρηστίδη Πάυλο, Αργύρη Βαγγέλη, Κουστούκο Γιάννη, Κώστα Λαλιώτη, Μιλτιάδη Παπαιωάνου, Λεωνίδα Γρηγοράκο, Καρχιμάκη Μιχάλη, Θόδωρο Μαργαρίτη, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Κουκουδάκη Μάρα, Δουδωνή Παναγιώτη, Νίκο Σηφουνάκη, Χρήστο Πρωτόππαπα, Γιάννη Κουράκη, Διαμαντίδης Δημήτρη, Κατερινόπουλο Θανάση, Δημήτρη Καρύδη. 

Facebook Comments