Επιμένει στην «τοξικότητα» του Παπανδρέου ο Σκουρλέτης – Νέες δηλώσεις

7 mins read
Daily Post: Π.Σκουρλέτης:Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δηλώσει ''παρών'' στους κοινωνικούς αγώνες

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα», επιμένει πως ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, είναι ένα πρόσωπο «τοξικό».

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «Πρόκειται για έναν απόλυτα πολιτικό χαρακτηρισμό… Ο κ. Παπανδρέου ήταν ο πρωθυπουργός που ταυτίστηκε με την υπαγωγή της χώρας μας στο καθεστώς των Μνημονίων, με όλα τα τραγικά επακόλουθα που είχε αυτή η επιλογή για τον λαό μας. Δεν ήταν μονόδρομος αυτή η επιλογή, τον βαραίνει. Ενώ δεν έχει έστω ψελλίσει την παραμικρή αυτοκριτική για την επιλογή του. Δεν του χρεώνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας, άλλωστε οι ευθύνες ανάγονται και στις προηγούμενες κυβερνήσεις που εξέθρεψαν ένα στρεβλό, παρασιτικό και διεφθαρμένο παραγωγικό μοντέλο».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σκουρλέτης είχε ερωτηθεί πριν λίγες ημέρες αν ο κ. Παπανδρέου είναι κατάλληλος για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, λέγοντας ότι «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα τοξικό πρόσωπο, που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποδειχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Facebook Comments