Επίθεση Πολάκη σε Γεροτζιάφα: «Νομιμοποίησες με αριστερό ένδυμα Τσιόδρες και Μαγιορκίνηδες»

9 mins read

Επίθεση κατά του Γρηγόρη Γεροτζιάφα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, μία μέρα μετά την αποχώρηση του καθηγητή από το κόμμα με καρφιά προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει ότι ο κ. Γεροτζιάφας συνέβαλε μαζί με άλλους στην “καταστροφική διαχείριση της πανδημίας από τη ΝΔ”, καθώς όπως ισχυρίζεται νομιμοποίησε “με αριστερό ένδυμα Τσιόδρες και Μαγιορκίνηδες και Βασιλακόπουλους όπως και τον Μητσοτάκη”.

Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και διευθυντής του Ερευνητικού Τμήματος “Cancer, Vessels, Biology and Therapeutics”, μέσω του DailyPharmaNews, αποχώρησε χτες από το κόμμα αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του νέου προέδρου, παίρνοντας αποστάσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η ανάρτηση Πολάκη:“Γρήγορη Γεροτζιαφα:

Α) μόνο στην επιτροπή τεχνοκρατών ήρθες, όχι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Β) στην “καταστροφική διαχείριση της πανδημιας από τη ΝΔ” συνέβαλλαν καποιοι όπως εσυ που με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκινηδες και Βασιλακοπουλους όπως και το Μητσοτακη! Γιατί δεν υπάρχει “καθαρή και ουδέτερη επιστήμη”. Υπάρχει γνώση που ο τρόπος που παράγεται και ο τρόπος που χρησιμοποιείται είτε καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων είτε απλά και ΚΥΡΙΩΣ μεγιστοποιεί τα κέρδη κάποιων!!

Γ) Πολύ μπλα μπλα η δηλωση “αποχώρησης” σου (από κει που δεν έγινες μέλος ποτέ) αλλά από ουσία μηδέν!!

Πρόσεξε μην “πάρεις τα βουνά”.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα