Έβερτ κατά Γερουλάνου στο Δήμο Αθηναίων: «Να πάει σπίτι του και στην περιουσία του»

10 mins read

Σφοδρή επίθεση κατά του Παύλου Γερουλάνου, εξαπέλυσε η πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής των Αθηνών και δημοτική σύμβουλος, Αλεξία Έβερτ.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του Παύλου Γερουλάνου στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιείται, στο τέλος της τοποθέτησης του ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε είναι αρνητικός και θα καταψηφίσει.

Τότε ακούστηκε από την Αλεξία Έβερτ: ” Ο κύριος Γερουλάνος να πάει σπίτι του και στην περιουσία του”. Η συγκεκριμένη φράση της κ. Εβερτ, προκάλεσε την αντίδραση όσων βρισκόντουσαν στην συνεδρίαση.

Αμέσως μετά πήρε ξανά τον λόγο η κ. Έβερτ και συνέχισε ”ακούστηκε από εμένα γιατί μας έχει κουράσει ο κύριος Γερουλάνος, έχει αποτύχει , ας πάει σπίτι του πια, βαρεθήκαμε”.

Μόλις έγινε αντιληπτό από τον πρόεδρο του συμβουλίου, κ. Σκιαδά,  προσπάθησε να το ‘μαζέψει’ και δήλωσε ότι θα διαγραφούν από τα πρακτικά της συνεδρίασης οι αναφορές της κ. Έβερτ.

Τότε η κ. Έβερτ πήρε και πάλι το λόγο και τόνισε ότι είπε όσα αισθάνθηκε εκείνη την ώρα, αλλά όπως ανέφερε δεν γνώριζε ότι ήταν σε ανοιχτή ακρόαση(!!),  και ότι δεν γνώριζε ότι ακουγόταν στο δημοτικό συμβούλιο! Ωστόσο επέμεινε στα όσα είπε.

Από την πλευρά του, ο κ. Γερουλάνος κάλεσε το δήμαρχο να πάρει θέση και ανέφερε: «Οτι αυτά που ειπώθηκαν είναι βαριά».

Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί. Μετά την απαίτηση του κ. Γερουλάνο να υπάρξει τοποθέτηση από το δήμαρχο, η κ. Εβερτ επανήλθε και τον αποκάλεσε «χυδαίο»!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το 50 λεπτό της έναρξης εώς το 1 ώρα και 15 λεπτά.

Πηγή: Aftodioikisi.gr

Facebook Comments

Τελευταία Νέα