Έξαλλος ο Κούτρας με Βαρεμένο – Καραμανλή: Σκάστε, η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά – Δεν μπορείς να σκάσεις δύο μέρες;

6 mins read

Εξοργισμένος για το επεισόδιο μεταξύ στο Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή που “αρπάχτηκαν” στον αέρα του ΣΚΑΪ, εξέφρασε ο παρουσιαστής της εκπομπής “Σήμερα”, Χρήστος Κούτρας. “Σκάστε, η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά – Δεν μπορείς να σκάσεις δύο μέρες;” είπε για τους δύο πρωταγωνιστές του τηλεοπτικού καβγά.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας καταδίκασε την χειρονομία του Γιώργου Βαρεμένου χαρακτηρίζοντάς την “απαράδεκτη” και πρόσθεσε: “Είναι απαράδεκτη όμως και η πατριδοκαπηλία, χωρίς αυτό να δικαιολογεί την κίνηση Βαρεμένου. Επειδή όμως ακούω πολλά από το πρωί, πιστεύω ότι ο Βαρεμένος θα το έκανε αυτό αν απέναντί του ήταν και άντρας”.

“Όποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τηλεοπτικό αέρα, νεύρα, στιγμές, καταστάσεις, καλύτερα να μην βγαίνει στην τηλεόραση. Κάτσε σπίτι σου, πήγαινε κόψε πίτες. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να μετράμε το πατριωτικό μας φρόνημα. Η χώρα θρηνεί δύο νέα παιδιά. Σκάστε, σκάστε… Δηλαδή δεν μπορείς να σκάσεις δύο μέρες;” είπε κλείνοντας ο Χρήστος Κούτρας.

 

Facebook Comments