Έχει αδυναμίες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσα στο Master Chef

8 mins read

O βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχολίασε τον διαγωνισμό μαγειρικής ”MasterChef” με αφορμή την αποχώρηση του Παύλου Χάππιλου.

Η ανάρτηση του

«Βλέπω #MasterChefGR όποτε μπορώ. Δεν έχω αναρτήσει ποτέ κάτι σχετικά διότι πιστεύω ότι ο γενικός τηλεσχολιασμός δεν συνάδει με τη βουλευτική ιδιότητα. Απόψε όμως, νιώθω την ανάγκη να πω ότι ο Παύλος είναι ίσως ο συμπαθέστερος άνθρωπος που πέρασε από τις οθόνες μας αυτή τη σεζόν».

 

Ο Παύλος Χάππιλος αποχαιρέτησε το παιχνίδι με το χαμόγελο στα χείλη. «Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα… Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το “γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω…”. Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη», ανάφερε.

«Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα. Και στους γονείς των “διαφορετικών” να πω να αγαπάτε τα παιδιά σας. Γιατί η ζωή είναι δύσκολη για τους “διαφορετικούς” ανθρώπους», είπε στο τέλος με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Η ατάκα του Παύλου «Είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν περιθώριο να σε μάθουν» έμεινε στα χρονικά του φετινού διαγωνισμού και το twitter υποκλίθηκε.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα