Εξηγήσεις Άδωνι: «Θα επανορθώσω για την ασυλία Πολάκη»

9 mins read

Η απουσία 88 βουλευτών της ΝΔ από την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη που κατηγορείται από τον εκδότη των “Παραπολιτικών” Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμηση έχει προκαλέσει έντονο σχολιασμό και έχει πυροδοτήσει διάφορα σενάρια για την ερμηνεία της στάσης των βουλευτών της ΝΔ που απουσίαζαν.
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και να απαντήσει σε όλα όσα τον αφορούν. Επέλεξε το twitter για να το κάνει:
«Στην πολιτική συμβαίνουν και αστοχίες. Εκπλήσσομαι με τα σενάρια που βλέπουν συνωμοσίες πίσω από την απουσία μου για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη στην άρση ασυλίας του Πολάκη. Ούτε η ΝΔ ούτε εγώ θα μπορούσαμε να προδώσουμε τον εαυτό μας και όσους μας στήριξαν. Ζητώ συγγνώμη και διαβεβαιώνω ότι θα επανορθώσω».


Στη συνέχεια ανέφερε ότι κατά τη γνώμη το μείζον είναι η υποκριτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Το κόμμα και όσοι πρωτοστατούσαν στον αγώνα για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας πανηγυρίζουν διότι εμπόδισαν έναν πολίτη να αντιμετωπίσει ως ίσος προς ίσο έναν βουλευτή στα δικαστήρια».


Απάντησε και σε όσους σχολίασαν τη συγγνώμη του στον Γ. Κουρτάκη:
«Όσοι δήθεν σκανδαλίστηκαν από τη συγγνώμη μου στον Γ. Κουρτάκη είναι υποκριτές. Η συγγνώμη μου δεν πήγαινε στον εκδότη/δημοσιογράφο αλλά στον πολίτη που εμποδίσαμε την άσκηση ενός δικαιώματός του. Υποκριτές».

Facebook Comments