Ευαγγελάτος: «Έβγαλαν έκτακτο δελτίο με πολιτική σκοπιμότητα»- Γιατί ζητά εξηγήσεις από τη διεύθυνση της ΕΜΥ

7 mins read

Ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος φιλοξένησε σήμερα τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο και συζήτησαν για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που βγήκε από την ΕΜΥ.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι το δελτίο που βγήκε από την ΕΜΥ αλλά και η σημερινή επικαιροποίησή του, είχαν πολιτική σκοπιμότητα. “Έγινε για να καλυφθούν κάποιοι, για παν ενδεχόμενο. Όμως τη στιγμή που δεν επαληθεύτηκαν και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις; Δεν πρέπει αν και η επικαιροποίηση δεν “βγει” να μας εξηγήσου τι συμβαίνει;”, κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Ο κ. Καλλιάνος από την πλευρά του τόνισε ότι είναι χειμώνας, θα έχουμε αρκετές καταιγίδες και μεταβολές του καιρού αλλά δεν πρέπει να κάνουμε υπερ- χρήση των έκτακτων δελτίων καθώς σε λίγο οι πολίτες θα χάσουν την εμπιστοσύνη τους. Συμπλήρωσε ότι όταν είναι αναγκαίο, όταν πραγματικά η αλλαγή ή η επιδείνωση του καιρού θα δημιουργήσει προβλήματα, τότε να βγαίνουν τα δελτία αυτά. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να βγαίνει ένα δελτίο αλλαγής του καιρού, το οποίο δεν θα φοβίζει τους πολίτες.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα