ΑρχικήΠαραπολιτικάΦεύγουν για Νέα Υόρκη Κασσελάκης, Δένδιας και Αυτιάς

Φεύγουν για Νέα Υόρκη Κασσελάκης, Δένδιας και Αυτιάς

Στη Νέα Υόρκη αναμένεται να βρεθεί το διάστημα από 13 έως 16 Απριλίου ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραστεί στην καθιερωμένη παρέλαση που γίνεται για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Στόχος είναι, παράλληλα, να παραβρεθεί σε εκδήλωσεις της ομογένειας, ενόψει και της επιστολικής ψήφου των αποδήμων στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κασσελάκης θα δώσει το «παρών» στην δεξίωση των Τελεταρχών το Σάββατο 14 Απριλίου, η οποία θα γίνει σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Midtown Hilton» στο Μανχάταν, παρουσία ενός σημαντικού αριθμού ομογενών και εκλεκτών προσκεκλημένων.

Την Κυριακή, θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της παρέλασης και θα παραβρεθεί αρχικά στην Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό, στη συνέχεια στη μίνι δεξίωση στο ξενοδοχείο «Pierre» και κατόπιν θα παρελάσει με τους επισήμους στην 5η Λεωφόρο.

Την κυβέρνηση αναμένεται να εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, με τον οποίον ο κ. Κασσελάκης διατηρεί καλή σχέση.

Ειδικότερα, ως Μεγάλος Τελετάρχης θα παρελάσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από το Σάββατο. Και εκείνος θα παραβρεθεί στη δεξίωση του του ξενοδοχείου «Midtown Hilton», όπως επίσης και στη Δοξολογία, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, το πρωί της Κυριακής, αλλά και στο πρωινό του ξενοδοχείου «Pierre», πριν από την έναρξη της παρέλασης στη 1:30 το μεσημέρι.

Στη Νέα Υόρκη θα βρεθεί και ο Γιώργος Αυτιάς, εξ ου και θα λείπει από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στο κέντρο της Αθήνας την προσεχή Δευτέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ