Φοίβος Παπαδάκης: «Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου»!

9 mins read

O γιος του Γιώργου Παπαδάκη Φοίβος, που κάνει τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση (στην εκπομπή του ΟΡΕΝ με τη Μ. Μιχελιδάκη), έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τα επαγγελματικά του, τη σχέση του με τον πατέρα του και την τηλεθέαση.

«Πρώτη φορά τηλεόραση, είμαστε μια ομάδα δεμένη, δίπλα στη Μάριον μαθαίνω πολλά πράγματα. Η πρόθεσή μου είναι να είμαι σε αυτήν την ομάδα και του χρόνου», είπε και πρόσθεσε: «Τα νούμερα τα κοιτάς, είναι όμως αρχή ακόμα. Είμαστε μια νέα εκπομπή. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα κερδίσουμε και τα νούμερα. Είμαι πολύ δεκτικός στην κριτική, την επιζητώ. Άλλο, βέβαια, η κριτική, άλλο οι χαρακτηρισμοί. Το άτομο που έκανε χαρακτηρισμούς μού είναι αδιάφορο».

 

Ρωτήθηκε βέβαια και για τη βαριά σκιά του πατέρα του πάνω του. Η απάντησή του: «Συμβαίνει να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Εγώ δεν βιώνω τη σύγκριση. Άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης, άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης, άλλες εποχές. Δουλεύω σε site πάνω από 10 χρόνια, έχω δημοσιογραφική εμπειρία, και τώρα αποκτώ και τηλεοπτική εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ο πατέρας μου είναι αυτός που είναι, και κυρίως για το τι μου έχει διδάξει ως πατέρας. Με τον πατέρα μου μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις και θέματα. Ο πατέρας μου καθημερινά μου δίνει συμβουλές, μου λέει μπράβο πολύ συχνά, όταν το αξίζω».

«Μου φαντάζει πολύ μακρινό σενάριο να συνεργαστώ με τον πατέρα μου, να είμαστε στην ίδια εκπομπή… δεν νομίζω πως θα γίνει»,κατέληξε.

Facebook Comments