ΑρχικήΠαραπολιτικάΦώφη έμαθες τα νέα; Κόμμα φίλων Ανδρέα Παπανδρέου

Φώφη έμαθες τα νέα; Κόμμα φίλων Ανδρέα Παπανδρέου

Και το όνομα αυτού: «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου».

Σύμφωνα με ανάρτηση των επικεφαλής του στο Facebook, στήνεται νέο κόμμα. Στη σελίδα του έχει περισσότερα από 13.500 μέλη που συμφωνούν ότι δεν χρειάζεται οποιαδήποτε συνεργασία με ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ιδρύουμε Ανδρεϊκό Κίνημα, θα συμμετέχουμε στις εκλογές ως τρίτος πόλος Δημοκρατικής-Πατριωτικής Συμπαράταξης. Δεν θα συνεργαστούμε με τους διαπλεκόμενους του ΚΙΝΑΛ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 δεν πήγε με την ΕΔΗΚ και στην καραμέλα “είσαι διασπαστής, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις μαζί να φύγει η Δεξιά απάντησε” Ρε άντε από εδώ συμβιβασμένοι που θα γυρίσω στο 1965″! Και δικαιώθηκε, αφού η μισή Ένωση Κέντρου πήγε με τον Καραμανλή!

Ξεχνάτε πως έχουμε εκλογές με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ; Προχωράμε αυτόνομα και αυτοδύναμα ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με σημαία την Ανδρεϊκή Πολιτική Παρακαταθήκη!

Σταματήστε να μιλάτε ιδίως εσείς που ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί σε κόμμα του κατεστημένου και τον ΣΥΡΙΖΑ να πουλάει αδιαμαρτύρητα την Μακεδονία!

Ανδρέας μέχρι να σας βάλουμε και μερικούς απ’ο σας στην φυλακή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ και δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτε από τον Μητσοτάκη που ετοιμάζει την μεγάλη προδοσία της ΑΟΖ και του εθνικού μας πλούτου! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ