ΑρχικήΠαραπολιτικάΓάμος Κασσελάκη: Σε στενό κύκλο στα Χάμπτονς – Το γλέντι το καλοκαίρι...

Γάμος Κασσελάκη: Σε στενό κύκλο στα Χάμπτονς – Το γλέντι το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα παντρευτούν σήμερα Πέμπτη στα Χάμπτονς ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μάκμπεθ.

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χθες στην Πολιτική Γραμματεία.

Οι πληροφορίες για την τελετή είναι περιορισμένες, με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη να δίνει σήμερα σε συνέντευξή της στο Open νέες λεπτομέρειες για τον γάμο, αλλά και το πάρτι που θα ακολουθήσει.

Όπως ανέφερε η Δ. Αυγέρη, «θα είναι ένας πολιτικός γάμος που μπορεί να γίνει στις ΗΠΑ, με βάση τον ισχύοντα νόμο εκεί, αλλά δεν μπορεί να γίνει στη χώρα μας. Δεν υπάρχει αυτό το νομικό πλαίσιο στη χώρα μας».

Η σημερινή τελετή θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο με έναν μόλις μάρτυρα.

Το γλέντι θα γίνει στην Ελλάδα το καλοκαίρι σε παραμεθόρια περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

 

Το σπίτι που μένει ο Κασσελάκης και ο Τάιλερ στη Νέα Υόρκη

Σε ένα πανέμορφο σπίτι μένουν στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκονται τις τελευταίες μέρες, οι Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπέθ. Το σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε προάστιο, διαθέτει εξωτερική πισίνα, λίμνη και λειτουργική φάρμα ζώων, είναι ιδιοκτησίας και των δύο συντρόφων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το διάστημα που δεν διαμένουν εκεί, ενοικιάζουν το ένα από τα δύο διαμερίσματα που κατέχουν από κοινού, προς 1.500 δολάρια τη βραδιά.

KASSELAKIS_NEW_YORK_1_b1c8b.jpg

 

Πριν από μερικούς μήνες σε ανάρτησή του ο Τάιλερ ΜακΜπεθ είχε γράψει ότι οι διαμένοντες θα έχουν στη διάθεσή τους προσωπικό επί 24ωρου βάσεως.

«Ο οικοδεσπότης θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής. Οι επισκέπτες θα υποστηρίζονται από το τοπικό προσωπικό για να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη διαμονή» έγραφε ο Τάιλερ ΜακΜπεθ.

KASSELAKIS_NEW_YORK_7_7fa22.jpg

 

«Όμορφο σπίτι, άψογη πισίνα, πολύ καθαρό και ο οικοδεσπότης ήταν πολύ εξυπηρετικός και ευέλικτος. Αυτή είναι η ιδανική απόδραση για μια οικογένεια» ήταν το σχόλιο που άφησε ένας από τους επισκέπτες του διαμερίσματος.

«Ο χώρος είναι ακόμα καλύτερος από κοντά. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με τη διαμονή μας. Η επικοινωνία ήταν απρόσκοπτη, το σπίτι ήταν εξοπλισμένο με όλα όσα χρειαζόμασταν, οι χώροι είναι εκπληκτικοί και νιώσαμε πραγματικά σαν να είχαμε δραπετεύσει» πρόσθεσε ένας άλλος.

 

KASSELAKIS_NEW_YORK_6_6fd8d.jpg

KASSELAKIS_NEW_YORK_2_09cd6.jpg

KASSELAKIS_NEW_YORK_3_fa561.jpg

KASSELAKIS_NEW_YORK_4_201b9.jpg

KASSELAKIS_NEW_YORK_5_a6dac.jpg