Γάμος στη Μύκονο για την Εριέττα Κούρκουλου και τον Βύρωνα Βασιλειάδη

12 mins read

Παντρεύεται απόψε στη Μύκονο η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση λίγο πριν κλείσει τα 27 της χρόνια.

Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθεί με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη στο Αγράρι στη Μύκονο μεταξύ στενών συγγενών και λίγων καλών φίλων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσμένοι του ζευγαριού σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους δεν θα ξεπερνούν τους 120.

Τη διασκέδαση των προσκεκλημένων θα αναλάβει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ήδη στον χώρο έχει στηθεί ένα εντυπωσιακότατο stage. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι καλεσμένοι διαμένουν σε ξενοδοχείο στον Ορνό, ενώ όσοι φτάσουν με τα σκάφη τους θα αράξουν στον κόλπο του Αγραρίου.

Η Εριέττα Κούρκουλου θα φορέσει νυφικό Vrettos Vrettakos και κουμπάροι της θα γίνουν η καλύτερη της φίλη, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι γνωστή για την εθελοντική της δράση. Έχει ιδρύσει το Save a Greek Stray και έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής στα αδέσποτα ζώα. Το ζευγάρι στο προσκλητήριο του γάμου, ζητούσε από τους καλεσμένους αντί για δώρο γάμου να συμβάλλουν στον οργανισμό.

Ποιος είναι ο Βύρων Βασιλειάδης

Ο Βύρων Βασιλειάδης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος νέος επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το φθινόπωρο του 1977. Αποφοίτησε από το American Community Schools το 1995. Σπούδασε στο Deere College, στο Τμήμα του Business Management. Η καταγωγή του είναι από την Κωνσταντινούπολη και την Κάρπαθο. Ο ένας του παππούς υπήρξε πλοιομεσίτης και ο άλλος εργοστασιάρχης πλαστικού και κεριών. Ο ίδιος κληρονόμησε το ταλέντο τους στις επιχειρήσεις και ξεκινώντας την εργασιακή του πορεία από εργάτης στο λιμάνι, κατάφερε να δημιουργήσει μία εταιρεία που ασχολείται με τα απόβλητα των λιμανιών αλλά και μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Ο Βύρων Βασιλειάδης είναι ένας πολυβραβευμένος επιχειρηματίας και δίνει μεγάλη βαρύτητα στα θέματα περιβάλλοντος.

Facebook Comments