Γαρμπή for president; Το twitter αποθεώνει τη σταρ με τα γρήγορα αντανακλαστικά

11 mins read

Η Καίτη Γαρμπή ήταν από τα πρώτα άτομα που αποκάλυψαν ότι της είχε ζητηθεί να απευθύνει πρόσκληση στο συνέδριο γονιμότητας, το σποτ του οποίου προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία κατά καιρούς έχει τοποθετηθεί ορθά για θέματα που δεν αφορούν μόνο το τραγούδι, επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και εμφανίστηκε εξοργισμένη με το προωθητικό βίντεο, σπεύδοντας μέσω ανάρτησης στο Instagram να διαχωρίσει την θέση της και τόνισε πως δεν στηρίζει τέτοιου είδους απόψεις.

«Πριν από μερικές εβδομάδες μου ζητήθηκε από τον κύριο Κωνσταντίνο Πάντο, τον γυναικολόγο που με βοήθησε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης να φέρω στον κόσμο το παιδί μου, να κάνω ένα βίντεο όπου θα απευθύνω πρόσκληση για το συνέδριο γονιμότητας. Επειδή του χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη, δέχτηκα να το κάνω. Πριν από λίγο όμως είδα το προωθητικό βίντεο και εξεπλάγην! Εδώ παρουσιάζουν τη γυναίκα σαν ένα κομμάτι μιας αναπαραγωγικής διαδικασίας χωρίς το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης! ΝΤΡΟΠΗ! Δεν θα στήριζα ποτέ τέτοιες προσεγγίσεις και εννοείται πως εγώ και Διονύσης ΔΕΝ δεν θα είμαστε εκεί», έγραψε στο μήνυμά της.

kaiti-garbi-sinedrio-gonimotita-1

H αντίδραση της Καίτης Γαρμπή είχε ως αποτέλεσμα την αποθέωση της από τους χρήστες του Twitter:

 

 

 

Facebook Comments