Γεραπετρίτης για Φουρθιώτη: «Δεν τον ξέρω τον κύριο»

8 mins read

Για όλους και για όλα μίλησε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στον ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή και εκδότη Μένιο Φουρθιώτη.

Και απάντησε:

Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου, δεν τον γνωρίζω ούτε κατ’ όψη“. Σχετικά με τα sms που έχουν δημοσιοποιηθεί απάντησε πως “τα μηνύματα είναι τυπικά και δεν δείχνουν οικειότητα και αναφέρονται σε θέματα για τον σταθμό που εκπροσωπεί. Όταν έρχονται αναφορές στην Διοίκηση, θα πρέπει να απαντώνται”.

“Απερρίφθησαν όλα τα αιτήματα τα οποία υπέβαλε. Η ίδια η Διοίκηση, όταν διαπίστωσε σοβαρές παρατυπίες στα όσα δήλωνε, διαβίβαζε τον φάκελο για έλεγχο από τον ΣΕΠΕ και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και ακολούθως κατατέθηκε στον Εισαγγελέα”, πρόσθεσε ο Υπουργός Επικρατείας.

Για την αστυνομική συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη, ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε πως “το κάθε αίτημα αξιολογείται από μια ειδική επιτροπή της Αστυνομίας. Δεν θα μπορούσα εγώ να αξιολογήσω ποιος έχει κίνδυνο ζωής. Όταν προέκυψαν όλα αυτά τα ζητήματα, υπήρξαν γρήγορα αντανακλαστικά, που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση”.

Ο κ. Γεραπετρίτης επιτέθηκε και στην αντιπολίτευση, λέγοντας ότι έχει προχωρήσει σε “πολιτική υιοθεσία” του Μένιου Φουρθιώτη για να πλήξει την Κυβέρνηση.

Facebook Comments