Γεροτζιάφας εναντίον Πολάκη – ο νέος εναντίον του παλιού

9 mins read

Ο βουλευτής Χανίων του  ΣΥΡΙΖΑ Παυλος Πολακης επανήλθε με νέα ανάρτηση στο γνωστό ύφος για να ζητήσει επιτακτικά τη χρήση μονοκλωνικών αντισωμάτων.

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ …και από δω και πέρα “ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ” αν δεν ακούσετε!!!

1) Ξεκινήστε άμεσα τη χορήγηση των μονοκλωνικων και της μολνουπιραβιρης!ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ για τους επόμενους 3-4 μήνες .
Αλγόριθμος για τη χορήγηση τους ΥΠΑΡΧΕΙ!!Παρτε αυτόν που χρησιμοποιούν στη Γαλλία!!”.

Ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα καθηγητής αιματολογίας της Σορβόννης Γρηγόρης Γεροτζιάφας. 

Σε άρθρο του με τίτλο: “Τα 11+3 μέτρα που πρέπει να ληφθούν εδώ και τώρα για την αποτροπή lockdown” (ieidiseis) αναφέρει μεταξύ άλλων:

Τα μονοκλωνικά αντισώματα σχεδιάστηκαν έναντι του αρχικού στελέχους της Whuan και η αποτελεσματικότητά τους είναι ελαττωμένη κατά περίπου 40% έναντι του στελέχους Δ. Χρειάζεται άμεσα να δημιουργηθούν δομές πρωτοβάθμιας περίθαλψης και όχι συνθηματολογία του τύπου “δώστε τα φάρμακα στον λαό”, έγραψε ο καθηγητής, καταλήγοντας επ αυτού:

“a. Άρα χρειάζεται να γίνει μια ουσιαστική καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών με ευθύνη της ιατρικής κοινότητας ώστε να καταρριφθούν μύθοι που διχάζουν του πολίτες και δημιουργούν κλίμα ανάπτυξης των αντιεμβολιαστικών κύκλων”. 

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Γεροτζιάφας “αδειάζει” τον Πολάκη κι αυτό είναι εν γνώσει της Κουμουνδούρου. Οχι ότι ο “αψύς Κρητικός” θορυβήθηκε αλλά… 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα