Γεροβασίλη για συγνώμη σε Παπασταύρου: «Να ζητήσουν πρώτα συγνώμη στον Παππά»

7 mins read

Στην συγγνώμη που επιθυμεί ο Σταύρος Παπασταύρου να ακούσει από τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την απαλλαγή του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά – με αμετάκλητο βούλευμα – από τις κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί για φορολογικές εκκρεμότητες, αναφέρθηκε η Όλγα Γεροβασίλη.

 

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένη στη εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όπου ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ζαχαρός, τη ρώτησε αν τελικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ζητήσει συγνώμη από τον Σταύρου Παπασταύρου, όπως ο δικηγόρος έχει δηλώσει ότι αναμένει, για όσα έγραφε ο Αλέξης Τσίπρας ενώ ήταν πρωθυπουργός.

Εκείνη απάντησε: “Θα πάρουμε πρώτα (απο τη ΝΔ) τις 158 συγγνώμες για τα θέματα της Β. Μακεδονίας, θα ζητήσουν συγγνώμη από τον Νίκο Παππά και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το διασυρμό τόσων ετών και τη δολοφονία χαρακτήρων και όταν επανέλθει η ΝΔ σε μια κανονικότητα – ενός κανονικού κόμματος- τότε θα συζητήσουμε ξανά για συγγνώμες“.

 

Σχετικά με όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος έκανε λόγο για “παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ” η κα. Γεροβασίλη τόνισε ότι “η ΝΔ να προσέξει πολύ καλά , ειδικά τις τελευταίες ημέρες, όταν πιάνει τη λέξη παρακράτος στο στόμα της “. 

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα