Για εσκεμμένη παρερμηνεία μιλά τώρα η συνεργάτης του Βερναρδάκη

30 mins read

Η άλλοτε επικοινωνιολόγος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφια βουλευτής και πρώην στενή συνεργάτιδα του Χριστόφορου Βερναρδάκη προχώρησε στη δημοσίευση μία πρωτοφανούς ανάρτησης συνδέοντας την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου με την σύζυγο του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα γράφει στο προσωπικό της λογαριασμό ότι η πρόσφατη δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου έγινε προκειμένου εκείνος να σταματήσει να γράφει εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη! «Και μετά ήρθε η υπόθεση με τον Στέφανο Χίο, όπου υπάρχουν ενδείξεις που θέλουν να πυροβολήθηκε προκειμένου να σταματήσει να γράφει πράγματα που τσαλακώνουν την εικόνα της εκθαμβωτικής Μαρέβα, η οποία για να φτιαχτεί μας κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ», γράφει χαρακτηριστικά η κα Δούση.

Λίγες ώρες μετά και κατόπιν αντιδράσεων η κ. Δούση διέγραψε την ανάρτησή της και προχώρησε στη δημοσίευση νέας ανάρτησης κάνοντας λόγο για εσκεμμένη παρερμηνεία των λεγομένων της.

Η νέα ανάρτηση της κ. Δούση

Μπάμπη, είναι φανερό ότι ο βιοπορισμός σου προσδιορίζει και το επίπεδο του δημόσιου λόγου σου. Αφού σου πω ότι το ISO γράφεται με ένα S (πιθανόν υποσυνείδητα σου αρέσει να τα βλέπεις διπλά, ως SS) και αφού αντιπαρέλθει την εσκεμμένη παρερμηνεία του θέματος ΧΙΟΥ (ματαίως αφού κάποιος Εισαγγελέας θα ασχοληθεί), θέλω να σε ρωτήσω τα εξής:
Πως αξιολογείς ότι ενώ η ΕΜΥ είχε ειδοποιήσει έγκαιρα για την σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων στην Εύβοια, το 112 δεν έστειλε ενημέρωση αποφυγής μετακινήσεων;
Πως κρίνεις ότι με 203 κρούσματα, σήμερα, η πληρότητα στα πλοία παραμένει άνω του 80%, ενώ με 70 τον Μάρτιο μας κλείσατε σπίτια μας και μοιράζατε στα ΜΜΕ εκατομμύρια;
Άκου Μπάμπη, δεν θα σε θεωρούσα λόγο να τοποθετηθώ δημόσια γιατί υπηρετούμε άλλους κόσμους. Εγώ, τέκνο της κατώτερης οικονομικής τάξης, υπηρετώ Αξίες και εσύ «αξίες» της ανώτερης οικονομικής τάξης μιας και μίλησες και για ταξικό μίσος. Μεγάλη διαφορά. Επειδή, όμως, ασχολήθηκες, είπα να σε αναδείξω μήπως και σε διαβάσει κανένας νέος άνθρωπος, από αυτούς που καταδικάσατε σε μαύρο μέλλον εσύ και οι όμοιοί σου»!

Και για αποφυγή τυχόν παρερμηνειών, επαναδιατύπωσα την προηγούμενη μου ανάρτηση, γιατί ίσως αφήνει να εννοηθούν γεγονότα που δε γνωρίζω και αφορούν τον οποίο εισαγγελέα ασχοληθεί…

https://www.facebook.com/maggie.dousi/posts/10217551902295683

 

Η ανάρτηση που κατέβασε η κ. Δούση για την Μαρέβα Μητσοτάκη και την δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου

Αρνούμαι να μπω στη συζήτηση για το αν είναι ή όχι η Μαρέβα καλοντυμένη…
Το πρόβλημα της Μαρέβα και της κάθε άλλης συζύγου ή του κάθε άλλου συζύγου στη θέση της Μαρέβας δεν είναι ότι δεν συνδύασε σωστά τη τσάντα με το παπούτσι, αλλά πως συνδύασε τη θέση της με τις οικονομικές της δραστηριότητες, όπως περίεργες offshore και περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν το διάστημα που ήταν σε διάσταση με τον Κ. Μητσοτάκη και δεν υπέβαλε (αδικαιολόγητα) πόθεν έσχες. Και δεν πρόκειται για φήμες, ούτε για «τραβηγμένα από τα μαλλιά» γεγονότα, καθώς η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες, αφού κατέθεσε αγωγή η Μαρέβα (κακός επικοινωνιακός χειρισμός και θράσος) και το δικαστήριο απεφάνθη ότι η εφημερίδα Documento κατέγραψε την αλήθεια χρησιμοποιώντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία… Απόφαση που φυσικά δε γνώρισε ανάλογη δημοσιότητα με αυτή της αγωγής της Μαρέβα.
Και μετά ήρθε η Λίστα Πέτσα και πολλές δεκάδες site βρέθηκαν να παίρνουν χιλιάδες ευρώ ασύνδετα με την επισκεψιμότητά τους και για να «ξεπληρώσουν» για αυτή την ένεση ρευστότητας δεν περνάει μέρα που να μην πληροφορούμαστε για το τι υπέροχο φόρεσε η Μαρέβα και ποσό λαμπερή είναι. Και μετά ήρθε η υπόθεση με τον Στέφανο Χίο που τσαλακώνουν την εικόνα της εκθαμβωτικής Μαρέβα, η οποία για να φτιαχτεί ΜΑΣ κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ποια είναι η Μάγκυ Δούση

Η Μάγκυ Δούση είχε εμπλακεί από τον Σεπτέμβριο του 2015 στην ομάδα επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνοντας ειδική συνεργάτιδα του τότε γενικού γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Βερναρδάκη, ενώ παλαιότερα κατείχε τη θέση της εκπροσώπου Τύπου των Οικολόγων-Πρασίνων με τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάψει συμμαχία. Κατά την αλλαγή της κυβέρνησης τον Ιούλιο του 2019 και με αφορμή ρεπορτάζ ότι πολλές από τις πόρτες του Μαξίμου ήταν κλειδωμένες με αποτέλεσμα να χρειασθεί να κληθεί ειδικός προκειμένου να ανοίξουν τα γραφεία, η τότε συνεργάτιδα του κ. Βερναρδάκη είχε αφήσει αιχμές, αναφέροντας σε ανάρτηση της ότι φεύγοντας, είχε κλειδώσει και είχε αφήσει τα κλειδιά στον αστυνομικό στο ισόγειο.

Με πληροφορίες από το liberal.gr

Facebook Comments