ΑρχικήΠαραπολιτικάΓιάμαλη: «Μου έκλεισε το τηλέφωνο ο Πολάκης λες και τα είχαμε και...

Γιάμαλη: «Μου έκλεισε το τηλέφωνο ο Πολάκης λες και τα είχαμε και τα χαλάσαμε»

Φωτιές έβαλε η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη όταν ο ίδιος θέλησε να παρέμβει για τα εμβόλια.

Στη συζήτηση που είχε η δημοσιογράφος με τον υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρη Γεροτζιάφα, η παρέμβαση Πολάκη ήταν ένας μακρής μονόλογος.

Η συζήτηση «άναψε», όταν στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο Παύλος Πολάκης, για να μιλήσει για τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρη Γεροτζιάφα, ο οποίος νωρίτερα σχολίασε την ανάρτηση του βουλευτή Χανίων για τα εμβόλια, τονίζοντας πως «εγώ δεν απαντάω τίποτα στον κ. Πολάκη, διότι δεν ασχολούμαι με τέτοιου τύπου τοποθετήσεις και επίσης θα σας πω το εξής: διάβασα την ανακοίνωση του κ. Πολάκη. Μου θύμισε τις διάφορες ανακοινώσεις που βγάζανε όλοι οι φασίστες κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

«Όπως επίσης, αυτό το σωπάστε τώρα, που είχε στην τελευταία ως ανάλυση αναρωτιέμαι τι διαφορά είχε από το σκαμπίλι που έριξε ο Κασιδιάρης στην κυρία Κανέλλη. Της ίδιας κατηγορίας είναι», συμπλήρωσε ο Καθηγητής Αιματολογίας.

«Μετά από πολύ καιρό, αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω παρέμβαση στην εκπομπή σας, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να ακούω την απερίγραπτη μπουρδολογία και ελεεινή τοποθέτηση του κ. Γεροτζιάφα», ανέφερε ο κ. Πολάκης, λέγοντας ακόμη πως «διαλέξτε μια καλύτερη φωτογραφία μου. Σίγουρα έχετε».

Απαντώντας στον κ. Γεροτζιάφα και αντιδρώντας στην ερώτησή του «γιατί έπρεπε να εμβολιαστούν οι πάντες και όχι οι ευπαθείς ομάδες, όπως έλεγα», ο κ. Πολάκης υπενθύμισε, επικαλούμενος τον αριθμό των θανάτων και πρόσθεσε ότι «ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν» όσοι έλεγαν «μπούρδες» για την αλληλεγγύη των εμβολιασμών της νεολαίας.

«Δεν είναι διάγγελμα κ. Πολάκη», ανταπάντησε τότε η δημοσιογράφος, όταν θέλησε να υποβάλει ένα ερώτημα, με τον βουλευτή Χανίων να δηλώνει πως «δεν ανέχομαι από κανέναν απόντα από την πολιτική ζωή της χώρας να επιστρέφει ως επιστήμονας, μην πω καμιά βαριά κουβέντα και να μας το παίζει και γκραντ Αριστερός».

Αναστασία Γιάμαλη: Κάποτε με με κατηγορούσαν γιατί βγάζω τον Πολάκη και του δίνω βήμα

Μετά την εξέλιξη αυτή, η κ. Γιάμαλη προσκάλεσε για άλλη μια φορά τον κ. Πολάκη στο πάνελ, λέγοντας πως «οι πόρτες αυτής της εκπομπής δεν είναι κλειστές για κανέναν πέρα από τους Ναζί».

Όπως εξήγησε η γνωστή δημοσιογράφος, «κάποτε με με κατηγορούσαν γιατί βγάζω τον Πολάκη και του δίνω βήμα. Σήμερα ο κύριος Πολάκης με κατηγόρησε ότι δεν το βγάζω και μου έκλεισε και το τηλέφωνο στα μούτρα, λες και είχαμε κάποια σχέση, τα είχαμε και τα χαλάσαμε».

«Ακούστε καλά», ξεκαθάρισε η κ. Γιάμαλη, «το δικό μου κώδικα δεοντολογίας προφανώς δεν τον καταλαβαίνετε». «Επιλέξτε λοιπόν, πρώτον και δεύτερον και για τελευταία φορά ο κ. Πολάκης από την έναρξη αυτής της σεζόν έχει προσκληθεί τρεις φορές», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο κ. Πολάκης έκανε παρατηρήσεις ακόμα και για το τρόπο που κοιτούσε η κ. Γιάμαλη την οποία κατηγόρησε για μορφασμούς με νόημα…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ