Γιατί δεν έγινε αστυνομικός ο Υποφάντης

7 mins read
Ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης, μιλώντας στην Αθηναϊδα Νέγκα και στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action 24 αποκάλυψε πως ήθελε να γίνει αστυνομικός αλλά η μυωπία δεν του το επέτρεψε!

Ειδικότερα, ο Νίκος Υποφάντης είπε: «Τα παιδικά μου χρόνια είχαν αθλητισμό, πολύ έντονο, ποδηλασία, είχαν προσκόπους και κοινωνικοποίηση μέσα από αυτούς. Ήταν παιδικά χρόνια στα οποία ήταν ένα πολύ σεμνό και ταπεινό παιδί, καμία σχέση με αυτό που βλέπετε.

Ήμουν στα όρια του να ανεχτώ μπούλινγκ, συνήθως ανεχόμουν το μπούλινγκ παρά το γεγονός ότι ήμουν γυμνασμένος και ένα ευγενικό παιδί. Δεν ήμουν ένα κακό παιδί ούτε είχα κακές παρέες».

Και πρόσθεσε:

«Κάποια στιγμή σε αυτή τη ζωή, εκεί γύρω στα 18, έχοντας την επικοινωνία μέσα μου σπούδασα δημοσιογραφία και την έκανα πράξη. Δηλαδή εγώ είμαι στον χώρο από τα 18 μου χρόνια».

«Μου άρεσαν πάντα τα επαγγέλματα που την ψάχνουν. Ποιο άλλο επάγγελμα την ψάχνει; Αστυνομικός; Ήθελα να γίνω αστυνομικός αλλά λόγω της πολύ μεγάλης μυωπίας με έκοψαν στις εξετάσεις για τα μάτια. Έχω μυωπία 14 και 11, άμα χάσω τους φακούς μου δεν μπορώ να περπατήσω».

Facebook Comments