Γιατί δεν γίνονται έλεγχοι πιστοποιητικών στη Βουλή

7 mins read

Παντού τις τελευταίες ημέρες διεξάγονται έλεγχοι , κυρίως σε κλειστούς χώρους, για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, εκτός από δύο περιπτώσεις.

Η μία αφορά τις εκκλησίες (έχουν εξαιρεθεί και υπάρχει μόνον έκκληση για τεστ). Η άλλη όμως; Εδώ είναι η έκπληξη. Η Βουλή των Ελλήνων.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο “Βηματοδότης”.

Και εξηγεί: “Ναι, δεν διαβάσατε λάθος. Στη Βουλή μπαίνουν οι πάντες (δηλαδή αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, υπουργοί, υπάλληλοι, αστυνομικοί, δημοσιογράφοι και επισκέπτες) χωρίς να επιδείξουν ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, ούτε πιστοποιητικό νόσησης, αλλά ούτε και τεστ. Κανείς, έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, έθεσε τέτοιο θέμα.

Κι ας είχαν εντοπισθεί την Τρίτη οκτώ κρούσματα ανάμεσα σε υπαλλήλους και ας είχαν κατά καιρούς νοσήσει υπουργοί και βουλευτές και ας έχασαν την ζωή τους από τον κορωνοϊό πρώην υπουργοί (όπως ο αείμνηστος Δημήτρη Κρεμμαστινός).

Μπορεί να γίνονται κατά καιρούς κάποια μοριακά τεστ (όπως αυτό που έχει προγραμματιστεί για σήμερα), αλλά πραγματοποιούνται για να διαπιστωθεί εάν κάποιος από τη Βουλή έχει νοσήσει ή όχι. Και κάτι ακόμα… “

Facebook Comments