Γιατί δεν μίλησε στη συναυλία του Ξαρχάκου ο Καραμανλής

8 mins read

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστα Καραμανλής έδωσε το «παρών» στο άλσος Περιστερίου, μαζί με την οικογένειά του για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την συναυλία προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Στ. Ξαρχάκου.

Πληροφορίες έλεγαν ότι είχε προγραμματισμένη κάποια ομιλία.

Όμως, όπως αναφέρουν πηγές, ο πρώην πρωθυπουργός έκρινε πως η μορφή που είχε λάβει η αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του συνθέτη εκδήλωση αλλά και το προχωρημένο της ώρας, δεν επέτρεπαν ομιλία με… διαφορετικό περιεχόμενο και έτσι περιορίστηκε στο να απονείμει το βραβείο στο Στ. Ξαρχάκο.

Ο ίδιος, η σύζυγός του, Νατάσσα Παζαΐτη και τα παιδιά τους παρέμειναν μέχρι αργά στο άλσος Περιστερίου, για να παρακολουθήσουν την συναυλία προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε προβολή βίντεο με την ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου, ομιλίες από το δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, τους δημοσιογράφους Γιώργο Τσάμπα και Γιώργο Λιάνη, τον γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος τελικά απένειμε στον Σταύρο Ξαρχάκο Τιμητική Διάκριση. Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα – συναυλία με τους: Ελένη Βιτάλη, Χρήστο Θηβαίο, Κώστα Μακεδόνα, Μανώλη Μητσιά, Γιώργο Νταλάρα και Ηρώ Σαΐα.
Δείτε όλη την εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του Σταύρου Ξαρχάκου:

Facebook Comments

Τελευταία Νέα