Γιατί εκνευρίστηκαν στο ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Καμίνη

8 mins read

Έμμεση στήριξη στην υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη, ο οποίος είναι ο επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής, προσφέρει ο πρώην βουλευτής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης.

Αυτό προκάλεσε «πονοκέφαλο» στη Χαριλάου Τρικούπη καθώς το ΠΑΣΟΚ στην ίδια Περιφέρεια έχει δηλώσει την στήριξη του στον Γιάννη Σγουρό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καμίνης με ανάρτηση του στο Facebook, κάνει αναφορά στην υποψηφιότητα της Νέλλη Παπαχελά στο ψηφοδέλτιο που έχει καταρτίσει ο Γιώργος Ιωακειμίδης για την Περιφέρεια Αττικής και σημειώνει: «Η Νέλλη διακρίθηκε σε όλα τα δημοτικά αξιώματα από τα οποία πέρασε. Μέσα από τις θητείες της σε διάφορες θέσεις Αντιδημάρχου αλλά και ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού (ΟΠΑΝΔΑ), η Νέλλη σφράγισε με τη διαχειριστική της ικανότητα και τις δύο θητείες μας στον Δήμο. Αλλά και ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, χάρη στην πολιτική της ωριμότητα η Παπαχελά κατάφερε να κατευνάζει τα πνεύματα σε μια ιδιαιτέρως πολωμένη περίοδο της δημοτικής ζωής της πρωτεύουσας».

Τα εγκωμιαστικά σχόλια Καμίνη προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις, καθώς ο ίδιος επέλεξε επίσης να αναφερθεί με εξίσου κολακευτικά σχόλια σε άλλες δύο υποψήφιες που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα για τον Δήμο της Αθήνας που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα