Γιατί ευχαρίστησε ο Νίκος Παπανδρέου τον Ανδρουλάκη

7 mins read

Ο οικονομολόγος και συγγραφέας Νίκος Παπανδρέου, γιος του Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ευχαρίστησε από την συχνότητα του Action24 τον Νίκο Ανδρουλάκη για τον αγώνα που έδωσε για να ονομαστεί αίθουσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο με το όνομα «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Ευχαριστώ τον Νίκο Ανδρουλάκη για την πρόταση του στο Ευρωκοινοβούλιο να πάρει το όνομα «Ανδρέας Παπανδρέου» αίθουσα στο Στρασβούργο. Ξέρω ότι αυτό ενόχλησε τους συντηρητικούς της Ευρώπης και αυτό από μόνο του θα έχει ενδιαφέρον», είπε ο Νίκος Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Παπανδρέου δηλώνει ενθουσιασμένος με τον αρχηγό του του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ παρόλο που ο αδελφός του, Γιώργος, διεκδίκησε την ηγεσία απέναντί του. «Μόνο η Σοσιαλδημοκρατία μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της κοινωνίας, έχει δίκιο ο Πρόεδρος. Όσοι προσπάθησα να βγάλουν το όνομα «ΠΑΣΟΚ» θέλανε την «αποπαπανδρεοποίηση» του κόμματος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Παπανδρέου θα διαδεχθεί τον Νίκο Ανδρουλάκη στην Ευρωβουλή μετά τις εθνικές εκλογές (η θητεία των Ευρωβουλευτών τελειώνει το 2024).

Facebook Comments

Τελευταία Νέα