Γιατί τα έβαλε με τον Χαρδαλιά ο Τσακαλώτος

7 mins read

Με τον Νίκο Χαρδαλιά, τα έβαλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή τα… γραφιστικά που χρησιμοποιεί ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας για τα ταξίδια του.

Ο κύριος Τσακαλώτος αφού χαρακτήρισε την κυβέρνηση «happy travelers», εν συνεχεία ρίχνοντας τα καρφιά του στον Νίκο Χαρδαλιά τόνισε πως «Αν εγώ χρησιμοποιούσα τους πόρους του Υπουργείου για να κάνω τέτοια γραφιστικά σε κάθε ταξίδι που πήγαινα για να διαπραγματευτώ το χάλι που μας είχανε αφήσει, εκτός από το ότι δεν θα απέφευγα την γελοιότητα, θα χρειαζόμουν έναν συνεργάτη να κάνει μόνο αυτά τα γραφιστικά».

Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:
Θέλω να πω στους happy travelers που μας κυβερνάνε ότι αν εγώ χρησιμοποιούσα τους πόρους του Υπουργείου για να κάνω τέτοια γραφιστικά σε κάθε ταξίδι που πήγαινα για να διαπραγματευτώ το χάλι που μας είχανε αφήσει, εκτός από το ότι δεν θα απέφευγα την γελοιότητα, θα χρειαζόμουν έναν συνεργάτη να κάνει μόνο αυτά τα γραφιστικά.
Και όχι τίποτα, θα έλεγε και ο κ. Κυρανακης ότι η βενζίνη είναι ακριβή γιατί οι φόροι του πληρώνουν τους συνεργάτες μου….

Facebook Comments