Γιατί ζητά συγγνώμη και θέλει να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία η Ιωάννα Μάνδρου

13 mins read

Οργανωμένη διαρροή από ανώτατες δικαστικές πηγές με παραπλανητικές πληροφορίες για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη καταγγέλλει η δικαστική συντάκτρια της “Καθημερινής” και του “ΣΚΑΪ” Ιωάννα Μάνδρου.

“Εχω πάει σοκ” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ και δεν απέκλεισε να υπάρχουν πολιτικά κίνητρα πίσω από την παραπληροφόρηση. Συγκεκριμένα η οργανωμένη διαρροή που έγινε το βράδυ της Πέμπτης ανέφερε ψευδώς ότι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και η πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς παραπέμπονται στο ειδικό δικαστήριο για την ενοχοποίηση δέκα πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis.

Η δικαστική συντάκτης της Καθημερινής και του Σκάι, Ιωάννα Μάνδρου, ζήτησε συγγνώμη από το site της εφημερίδας και από τους τηλεθεατές του καναλιού αποκαλύπτοντας ότι η πληροφόρηση που είχαν αργά το βράδυ της Πέμπτης «για παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών, σχετικά με την υπόθεση Novartis, δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια».

Η Ιωάννα Μάνδρου έγραψε χαρακτηριστικά στην Καθημερινή:

«Σημειώνεται ότι η πληροφόρηση αργά χθες το βράδυ για παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια, ήταν ψευδής και ως εκ τούτου η υπογράφουσα στο μέτρο που της αναλογεί η ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες μας ζητά συγγνώμη.
Επίσης σημειώνεται ότι το σύνολο του Τύπου δημοσίευσε τις ίδιες πληροφορίες, ενώ οι πηγές των πληροφοριών αυτών υπήρξαν ανώτατες δικαστικές πηγές».

Παράλληλα η Ιωάννα Μάνδρου βγήκε και στο ραδιόφωνο του Σκάι και ζήτησε επίσης συγγνώμη για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων όσον αφορά στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη καθώς από το περιεχόμενο του βουλεύματος προκύπτει ότι δεν διώκονται για το σκάνδαλο Novartis.

Η δημοσιογράφος είπε πως στα 38 χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά ποτέ δεν της έχει συμβεί κάτι ανάλογο, ενώ ξέσπασε λέγοντας ότι θέλει να παραιτηθεί.

Facebook Comments