Γονίδης κατά Τατσόπουλου για τον Αγιο Παϊσιο

9 mins read
Ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης επιτέθηκε στον πρώην βουλευτή και συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο για την ειρωνεία του σε βάρος του σίριαλ “Αγιος Παίσιος” που παίζεται στο MEGA.
Η ανάρτησή του
Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιος είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της θείας Χάρις ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό και έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό. Με δέος πολλοί Ελληνες παρακολούθησαν την σειρά του Αγίου Παϊσίου στη τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτό τον κόσμο αποχαυνομένο. Το να μην μιλάς καλά [για κάποιον] δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου,αλλά εσύ τι ξέρεις από ψυχή; Όταν μικρά ανθρωπάκια αρχίζουν να ρίχνουν μεγάλες σκιές, σημαίνει ότι ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του και εσύ Τατσόπουλε ως αριστεροδέξιος κολαούζος πολιτικός που θα ήθελε και ως συγγραφέας που επίσης δηλώνεις να είχε πουλήσει έστω το ένα χιλιοστό από τα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Άγιο Παΐσιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Θα μείνεις στην ιστορία ως αυτός που π…ε τη μισή Αθήνα, κατά δική σου δήλωση. Τατσόπουλε, τις προσβολές σου γράψε τες πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου, χάραξέ τες πάνω στο μάρμαρο», έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης στο Facebook.
Και η απάντηση Τατσόπουλου 
«Παιδιά, έμπλεξα άσχημα. Έψαξε ο Γονίδης κι έμαθε για εμένα. Δεν μπορώ πια να κρυφτώ πουθενά», έγραψε στη δική του ανάρτηση  ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Facebook Comments