ΑρχικήΠαραπολιτικάΗ Ακρίτα καταγγέλλει «δολοφονία χαρακτήρα»

Η Ακρίτα καταγγέλλει «δολοφονία χαρακτήρα»

Μετά τη δημόσια συγγνώμη στον Κώστα Μπακογιάννη η Έλενα Ακρίτα με νέα ανάρτηση επανέρχεται στο θέμα και κάνει λόγο για «ωστικό κύμα δολοφονίας» του χαρακτήρα της.

Αφού αρχικά παραδέχεται ότι είχε άδικο και ο Κώστας Μπακογιάννης δίκιο αναφέρει ότι με πρόσχημα την εσφαλμένη της ανάρτηση έγινε στόχος από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, ωστόσο το πραγματικό κίνητρο ήταν άλλο. «Κακά τα ψέματα, ενοχλούν τα γραφόμενα ορισμένων δημοσιογράφων. Ενοχλούν οι αποκαλύψεις για τον Λιγναδη, την Μενδώνη, τον Μητσοτάκη. Για τον τηλεπωλητη και την Κεραμέως. Για την πόζα της Σακελλαρόπουλου στο τείχος – δίπλα στο σημείο όπου μαχαιρώθηκαν τρεις προσφύγισσες» γράφει η Έλενα Ακρίτα στο Facebook

Όλη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Δημοσιογραφικά κείμενα με τοποθέτηση προϊόντος

Ζήτησα συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη και δημόσια και κατ’ ιδίαν.Έπρεπε να το κάνω γιατί ο άνθρωπος είχε δίκιο και είχα άδικο. Τόσο απλά.

Όμως μην γελιόμαστε. Αυτό το νέο ωστικό κύμα δολοφονίας του χαρακτήρα μου από τον “πετσωμένο” Τύπο, βρήκε μεν πρόσχημα την ανάρτηση, αλλά το πραγματικό κίνητρο του ήταν άλλο.

Κακά τα ψέματα, ενοχλούν τα γραφόμενα ορισμένων δημοσιογράφων. Ενοχλούν οι αποκαλύψεις για τον Λιγναδη, την Μενδώνη, τον Μητσοτάκη. Για τον τηλεπωλητη και την Κεραμέως. Για την πόζα της Σακελλαρόπουλου στο τείχος – δίπλα στο σημείο όπου μαχαιρώθηκαν τρεις προσφύγισσες.
Ενοχλούν. Πολύ.

Τους χαλάμε τη σούπα. Γιατί την ίδια στιγμή, οι ‘επιλαχόντες της δημοσιογραφίας’ με καριέρες μέτριες έως ασήμαντες, αποθεώνουν υπερκομψους και ανέμελους εντολείς και γενναιόδωρους σπόνσορες.

Νέοι συνάδελφοι, μην γίνετε σαν αυτούς.

Μην γράφετε κείμενα με τοποθέτηση προϊόντος. Όσο κι αν σάς απογοητεύουμε εμείς οι παλιότεροι, να θυμάστε ότι η αληθινή Δημοσιογραφία είναι ένα λειτούργημα που με ήθος και ταπεινότητα υπηρέτησαν Σπουδαίοι και Μεγάλοι. Τους σεβόμαστε, τους τιμούμε κι ακολουθούμε τα βήματά τους».