Η αυτοψία της Ραλλίας Χρηστίδου στην Ακρόπολη έγινε για τα τσιμέντα και όχι για την επιγραφή της Μενδώνη!

10 mins read

Η αυτοψία της Ραλλίας Χρηστίδου με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ακρόπολη, δεν είχε στόχο να διαπιστώσει την αλήθεια των λεγομένων του ΣΥΡΙΖΑ για την Υπουργό Πολιτισμού παρά το γεγονός ότι έγινε την επομένη των δηλώσεων Τσίπρα-Ηλιόπουλου, που κατηγορούσαν τη Λίνα Μενδώνη για επικείμενη βεβήλωση του μνημείου.

Αλλά να δουν, όπως λέει, «από κοντά τα τσιμεντένια έργα του Υπουργείου» και να ενημερωθούν από αξιόλογους επιστήμονες, αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες αλλά και εικαστικούς, καθώς «Η όψη του χώρου έπρεπε να παραμείνει όσο γίνεται πιο ανέπαφη, πιο ατόφια».

Αυτό άλλωστε αναφέρεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κυρία Χρηστίδου για την επίσκεψη αυτή. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της κυρίας Χρηστίδου καταγράφεται στο σχετικό δημοσίευμα του dailypost υπό τον τίτλο «Η Χρηστίδου για αυτοψία στην Ακρόπολη…αλλά δεν βρήκε πινακίδα για την Μενδώνη».

Η κα Χρηστίδου με ανάρτησή της διαμαρτύρεται για τον τίτλο, ο οποίος προφανώς αποτελεί εύλογο δημοσιογραφικό σχόλιο στα πλαίσια της δημοσιογραφικής κριτικής που όλα τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να ανέχονται, αφού η επίσκεψη έγινε την επομένη των δηλώσεων του προέδρου του κόμματος και του εκπροσώπου του.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επειδή λοιπόν σκοπίμως ψεύδεστε, βάζετε έναν τίτλο της αρεσκείας σας (ψευδή) και έναν σχολιασμό της μιας γραμμής και ακριβώς από κάτω παραθέτετε την ακριβή μου δήλωση η οποία προφανώς αναιρεί ΚΑΙ τον ΨΕΥΔΗ ΤΙΤΛΟ και τον σχολιασμό σας !».

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσουμε να επιλέγουμε τους τίτλους και τα σχόλια μας μόνοι μας, χωρίς να ζητάμε την άδεια της κυρίας Χρηστίδου.

Facebook Comments