Η Βουλγαράκη εκ βαθέων για την οικογένειά της 

7 mins read

Η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (ΑΝΤ1) για την πορεία της στο τραγούδι αλλά και για πιο προσωπικά θέματα, όπως η σχέση με τους γονείς της, τον πρώην υπουργό της ΝΔ Γιώργο  Βουλγαράκη και την Κατερίνα Πελέκη.

“Το επίθετό μου θα το συγκρίνω με την μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα εγώ ξεκίνησα την πορεία μου στη μουσική. Πήγα σε οντισιόν, δεν είπα ποια είμαι.Όταν ήμουν 13 έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας και κάηκε. Για ένα χρόνο δεν είχαμε σπίτι. Ήταν τραύμα για μένα. Επίσης τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος. Τώρα μπορώ να καταλάβω…

Συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου. Είμαι παραπάνω από ένα όνομα ή ότι είμαι η κόρη κάποιου. Η μητέρα μου μέσα από όλα αυτά, αρρώστησε έπαθε καρκίνο. Δυσκολεύτηκε πολλά χρόνια. Όλη αυτή η στεναχώρια βγήκε στο σώμα της. Εκφράστηκε έτσι. Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Είμαστε 4 παιδιά, δυνατές προσωπικότητες. Εμείς το χειριστήκαμε καλά, τα αδέλφια, δεθήκαμε και είμαστε ενωμένοι, μια άτρωτη ομάδα.

Facebook Comments