Η Διαμαντοπούλου με τους πολιτικούς αρχηγούς

7 mins read

Η πρώην Επίτροπος Άννα Διαμαντοπούλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Β. Σκουρή στο ieidiseis.gr, αναμένεται να ζητήσει συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα και στο εάν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα της παράσχει τη στήριξή του για τη διεκδίκηση της θέσης ΓΓ του ΟΟΣΑ. Υπενθυμίζεται ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει χαιρετίσει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, το τετ α τετ με τη Φώφη Γεννηματά, ωστόσο, θα έχει το δικό του πολιτικό ενδιαφέρον.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η υποψήφια της χώρας για την ηγεσία του ΟΟΣΑ θα ζητήσει επίσης συναντήσεις με τους πρώην πρωθυπουργούς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα επιρροής σε κάποιες από τις κυβερνήσεις ξένων χωρών που ψηφίζουν για τον διάδοχο του Άνχελ Γκουρία. Ο Κώστας Σημίτης ήδη τηλεφώνησε στην πρώην Επίτροπο, η οποία θα έχει τετ α τετ επίσης με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή. Όπως καταλαβαίνετε, η συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή θα έχει ιδιαίτερο πολιτικό -και παραπολιτικό- ενδιαφέρον, λόγω του γνωστού παρελθόντος στις σχέσεις τους.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα