Η Γιάννα με τον ντουλαμά

9 mins read

Κάθε φορεσιά και κάθε σακάκι και μια ιστορία για την Γιάννα Αγγελοπούλου, την Πρόεδρο της Επιτροπής για την Ελλάδα 2021 που εμφανίστηκε στην 85η ΔΕΘ με τον μακεδονικό ντουλαμά, εμπνευσμένο από τον χειμερινό μπλε ντουλαμά τη στολή του Μακεδονικού Αγώνα, γράφει ο “Βηματοδότης“.

Και συνεχίζει: “Η Γιάννα κατάφερε για άλλη μια φορά να «παντρέψει» την ιστορία με τη μόδα και να κάνει τον ντουλαμά και το πισλί κομμάτια ιδιαίτερης αισθητικής χωρίς να τα αποκόψει από τις ρίζες τους.

Ο ντουλαμάς αυτός είναι της σχεδιάστριας Ελεάννας Ταμπούρη από τη Νάουσα, που ίδρυσε τη Nevro Blazer και η κυρία Αγγελοπούλου το αγόρασε. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδας 2021 δημιουργεί μόδα με τις παραδοσιακές φορεσιές του απελευθερωτικού αγώνα.

Όταν τον περασμένο Μάρτιο η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε επισκεφθεί την Αρεόπολη της Μάνης, εκτός από την παραδοσιακό μανιάτικο γιλέκο που φορούσε, την παράσταση έκλεψε το ιδιαίτερο τσαντάκι της. Το τσαντάκι τσολιάς σχεδιασμένο από την 34(εμπνευσμένο και αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση) τράβηξε όλα τα βλέμματα και όπως αποδείχθηκε, όχι μόνο εντός των συνόρων.

Κατά την υποδοχή των ηγετών της G7 (σε δεξίωση που παρέθεσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στην Κορνουάλη) η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ, κρατούσε ακριβώς το ίδιο τσαντάκι! Όταν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα μαζί με τον Πρίγκιπα Κάρολο (τον Μάρτιο), η Καμίλα είχε λάβει αυτό το τσαντάκι ως δώρο”.

 

Facebook Comments