Η Λίνα Παπαδάκη δεν αποδέχτηκε θέσεις για Γραφεία Τύπου υπουργών

9 mins read

Η πρώην στενή συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη διαμηνύει πως θέλει τον χρόνος της, μετά την την παραίτησή της από υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, σε αντίθεση βέβαια με άλλα στελέχη που είχαν προσυμφωνήσει, ενώ ήταν σε θεσμικές θέσεις στην οδό Σεβαστουπόλεως.

Ασφαλώς και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, για αυτό και το αναδεικνύουμε.

Σύμφωνα με τα «Παιχνίδια Εξουσίας», η Λίνα Παπαδάκη, στενός συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη επί είκοσι συναπτά έτη, δέχτηκε σειρά προτάσεων για ανάληψη των Γραφείων Τύπου υπουργείων, σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις και με πολύ καλά χρήματα.

Παρ’ ότι η παραίτηση της έχει προηγηθεί των καλοκαιρινών διακοπών από εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, αρνήθηκε τις προτάσεις, επισημαίνοντας πως δεν είναι ηθικά σωστό κάτι τέτοιο.

Σε αντίθεση προφανώς με άλλα στελέχη του Ποταμιού, που ενώ υπηρετούσαν σε θεσμικές και κορυφαίες θέσεις στην οδό Σεβαστουπόλεως, είχαν ήδη συμφωνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε να είναι υποψήφιοι βουλευτές, είτε να λάβουν θέση στον κρατικό μηχανισμό όταν η ΝΔ γινόταν κυβέρνηση. Και ενώ δήλωναν ‘’πιστοί’’ στο Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ουσιαστικά απεργάζονταν την μη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Ποταμιού, ώστε να είναι περισσότερο πιθανή η “γαλάζια” αυτοδυναμία!

Οι εκλογές, όπως και όλα όσα διαδραματίστηκαν, αποτέλεσαν καθρέπτη για τον χαρακτήρα πολλών!

πηγή: news247.gr

Facebook Comments