Η Μακρή μετά το χυδαίο σχόλιο για τον Ζαχαριάδη μοιράζει μηνύσεις

7 mins read

Αμετανόητη η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή. Όχι μόνο δεν πήρε πίσω το χυδαίο σχόλιο που έκανε μετά το θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, εκφράζοντας τη χαρά της, αλλά επιτίθεται και εκφοβίζει κάποιους από όσους της άσκησαν κριτική:

«Μόλις κατέθεσα μήνυση κατά site, δημοσιογράφων, Βουλευτή της ΝΔ (ο οποίος πιστεύω να μην κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία) και πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την χυδαία, ενορχηστρωμένη, όπως οι ίδιοι ομολογούν στις αναρτήσεις τους επίθεση σε βάρος μου, με ψευδή, προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα, με σκοπό την πολιτική μου δολοφονία και την προτροπή σε βία. Την ίδια ώρα που μπλόκαραν το προφίλ μου στο Facebook», δήλωσε.

«Εμπιστεύομαι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα για την αποκατάσταση της αλήθειας. Ευχαριστώ την ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση ανταπόκριση της. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Μετώπου Νίκης – Ραχήλ Μακρή για τη συμπαράσταση και τα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης στο πρόσωπό μου. Ξέρουν ποια είμαι και ποιοι είναι. Στο τέλος νικάει πάντα η αλήθεια», συνέχισε.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα