Η Νοτοπούλου προβλέπει τραγωδίες

14 mins read

Η βουλευτής και τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, παρουσίασε με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1,  έκανε λόγο για δύσκολο αγώνα επιβίωσης των ανθρώπων του τουρισμού, εξαπολύοντας παράλληλα «πυρά» κατά της κυβέρνησης.

Χαρακτηριστικά είπε «Το μόνο που ακούμε είναι απόγνωση από τον κόσμο του τουρισμού. Οι εργαζόμενοι έχουν γίνει άνεργοι. Ακούσαμε ανθρώπους να μας λένε ότι έχουν εισπράξει τελευταία φορά χρήματα τον Οκτώβριο και θα ξαναεισπράξουν του χρόνου. Πώς θα επιβιώσουν αυτές οι επιχειρήσεις και πώς θα συντηρήσουν εργαζόμενους;».

Τόνισε δε πως την ίδια στιγμή «δεν υπάρχει κανένα μέτρο στήριξης από τη μεριά της κυβέρνησης», καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν μπορούν να ωφεληθούν από τα δάνεια και τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν.

Επιπλέον, η Κατερίνα Νοτοπούλου προειδοποίησε ότι «Δεν έχει καταλάβει κανείς από την κυβέρνηση πόσο μεγάλη είναι η καταστροφή που έρχεται…», εκτιμώντας πως «από τον Σεπτέμβριο και μετά θα έχουμε πραγματικά τραγωδίες…».

Μάλιστα, έσπευσε να ευχηθεί πως «μακάρι να διαψευστούμε», προσθέτοντας πως από τον τουρισμό «ζουν οικογένειες όλον τον χρόνο», καθώς και πως αποτελεί το 20% του εθνικού ΑΕΠ.

Αναφερόμενη στον θόρυβο σχετικά με το διαφημιστικό σποτ για τον τουρισμό και την απευθείας ανάθεση της τουριστικής προβολής στην εταιρεία Marketing Greece, η κ. Νοτοπούλου εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, σχολιάζοντας ταυτόχρονα και τις παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. του ΕΟΤ.

Απαντώντας ειδικά στα όσα λέει η κυβέρνηση περί «fake news του ΣΥΡΙΖΑ», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με ερωτήσεις όπως οι παρακάτω:

– Είναι fake news ή όχι ότι η διαφημιστική καμπάνια έχει ανατεθεί στη Marketing Greece; 

-Είναι fake news ή όχι ότι ο υπουργός Τουρισμού, στην ίδια του παρουσίαση, μιλά για αύξηση του προϋπολογισμού για 23 εκατομμύρια και πριν από λίγο στην εκπομπή σας το διέψευσε;

– Είναι fake news ή όχι ότι η ίδια η πρόεδρος του ΕΟΤ δεν βρισκόταν στην παρουσίαση; Και μάλιστα μας είπε τώρα ότι δεν πρόλαβε… Αν είναι δυνατόν. Θα έπρεπε να εκπονήσει εκείνη τη στρατηγική και δεν ήξερε καν την εκδήλωση; Ποιον κοροϊδεύουν;

Facebook Comments