Η Όλγα Κεφαλογιάννη πιο ευτυχισμένη από ποτέ 

18 mins read

Σε συνέντευξή της στην Espresso και στην Βίβιαν Μπενέκου, η βουλευτής της ΝΔ Ολγα Κεφαλογιάννη μιλά για τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασε με τα διδυμάκια της και με τον άντρα της ζωής της, Μίνωα Μάτσα.

Και δεν κρύβει την απόλυτη ευτυχία την οποία ζει:

Πρώτες γιορτές με τα μωράκια. Πώς ήταν; Τι άλλαξε στη ζωή και την ψυχολογία σου, Όλγα 

Είναι ευλογία, νιώθεις πραγματική ολοκλήρωση. Είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής. Αλλάζουν τα πάντα, ας μη γελιόμαστε. Μπαίνεις σε έναν κόσμο μαγικό. Η μητρότητα σε κάνει να αξιολογείς εκ νέου τις προτεραιότητες και τους στόχους σου, να επανεξετάζεις φιλοδοξίες, να βλέπεις τη ζωή με τελείως διαφορετική προοπτική. Αναθεωρείς εκ βάθρων πράγματα που πίστευες ότι ποτέ δεν θα μπορούσες. Αυτό είναι το μαγικό στοιχείο, το οποίο απολαύσαμε την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Νιώσαμε πολύ διαφορετικά φέτος, κρατώντας στην αγκαλιά μας δύο μωρά! Γι’ αυτό και στολίσαμε από νωρίς το σπίτι μας με ένα μεγάλο δέντρο, με φωτάκια και μπάλες που εντυπωσίασαν τα μικρά μωρά μας. Τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί τους θέλαμε να είναι μέσα στο φως.

Τι χρονιά βλέπεις να είναι το 2022 για τη χώρα, σε σχέση με την πανδημία και τα άλλα επίκαιρα θέματά μας;

Θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Ας μη γελιόμαστε… Η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ξέρω, όλοι μας έχουμε κουραστεί. Κλείνουμε σε λίγο καιρό δύο χρόνια που άλλαξαν τη ζωή μας. Χάθηκαν άνθρωποι, δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας. Χρειάζεται όμως υπομονή, αλληλεγγύη, προσοχή για να ξεπεράσουμε και αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Και, όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια, η χώρα να μπει σε μια τροχιά ανάκαμψης, σε μια συνθήκη ανάπτυξης, όπου τα οφέλη από αυτήν θα φτάσουν σύντομα σε όλους τους πολίτες.

Θα είναι εκλογική χρονιά;

Το τελευταίο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι οι εκλογές. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι πολίτες. Προφανώς και είναι άλλες οι προτεραιότητες και άλλα τα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα αυτή τη στιγμή. Έχουμε μια κυβέρνηση που έχει έργο να επιτελέσει μπροστά της. Και πρέπει να το ολοκληρώσει. Αναρωτιέμαι, ειλικρινά, πόσο μεγάλη έλλειψη ενσυναίσθησης έδειξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την πρόταση για πρόωρες εκλογές… Φαντάζεστε αυτή τη στιγμή η χώρα να έμπαινε σε προεκλογική περίοδο; Το διανοείστε; Ο κ. Τσίπρας πάντα επιλέγει τον δρόμο των συγκρούσεων και των περιπετειών για τη χώρα. Προφανώς και δεν θα τον ακολουθήσουμε.

Τι είναι για σένα ο Μίνως; Γιατί τον ξεχώρισες;

Ο Μίνως είναι μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα. Εκτός από το αστείρευτο ταλέντο του στη μουσική, έχει απίστευτη καλοσύνη, έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να προσεγγίζει τα πράγματα και μια μοναδική διάθεση για περιπέτεια. Η ζωή μας είναι γεμάτη μουσική, χαρά και ειλικρίνεια.

 

Facebook Comments