Η συγκλονιστική αφήγηση του Χρήστου Χωμενίδη για τον Κώστα Βουτσά

7 mins read

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Χρήστος Χωμενίδης αποχαιρετά τον αγαπημένο του Κώστα Βουτσά.

Ο συγγραφέας στο  κείμενο του, που είναι αφιερωμένο στον σπουδαίο ηθοποιό ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 χρονών, περιγράφει με λίγα λόγια τη ζωή του Κώστα Βουτσά ή αλλιώς Κωνσταντίνου Σαββόπουλου (όπως αναφέρει πως ήταν το αληθινό επίθετό του).

Με θαυμασμό για τα όσα κατάφερε ο ηθοποιός που σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο, ο συγγραφέας αναφέρεται στο κείμενό του στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε ο αγαπημένος ηθοποιός, και οι οποίες, όμως, δεν τον έκαναν να αρκεστεί, να συμβιβαστεί, να επαναπαυτεί.

Το ταλέντο του, η χαλκέντερη προσωπικότητά του, ο άσβεστος έρωτάς του για τη ζωή και η μνημειώδης αισιοδοξία του” γράφει ο Χρήστος Χωμενίδης πως είναι στοιχεία τα οποία χαρακτήρισαν τον Κώστα Βουτσά.

Στον επίλογο του νοσταλγικού και γεμάτου αγάπη και θαυμασμό κειμένου του, ο συγγραφέας αφηγείται ένα περιστατικό το οποίο του είχε διηγηθεί ο ηθοποιός και το οποίο δεν ήταν παρά μια μικρή ένδειξη του χαρακτήρα του αγαπημένου σε όλους μας Κώστα Βουτσά.

 

Facebook Comments