Η Τζάκρη ξεπέρασε και τον Πολάκη – Χαρακτήρισε φασίστες βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ (video)

8 mins read

H πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ξεπεράσει τον Παύλο Πολάκη χαρακτηρίζοντας τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής φασίστες με αφορμή την προανακριτική για τη Novartis.

«Να κληθεί ο κ. Πολάκης και ο κ. Τζανακόπουλος να καταθέσουν όλα αυτά που ξέρουν. Ποιος σας είπε ότι είναι ασυμβίβαστος ο ρόλος αυτός, ο ένας με τον άλλον;», είπε η Τζάκρη.

Και συνέχισε: «Σε καμία των περιπτώσεων όμως αυτό που θέλω να πω, είναι ότι δεν μπορεί η πλειοψηφία να μεροληπτεί για να αποκλείει την άλλη άποψη. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, αυτό είναι φασισμός (…) αφού φασίστες είναι, τι είναι;», δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής προκαλώντας την αντίδραση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ.

«Επίσης, η πλειοψηφία (…) οι χειρισμοί αυτοί τι είναι, είναι δημοκρατία; Είναι αντιδημοκρατικοί χειρισμοί για να το πω με έναν όρο πολίτικαλ correct. Εγώ δε συμμερίζομαι του χειρισμούς περί χούντας γιατί πρόκειται για κοινοβουλευτική εκτροπή», επέμεινε η κ. Τζάκη.

«Σας είπα προηγουμένως όμως ότι αυτό δεν είναι δημοκρατία. Δεν μπορεί πλειοψηφία, που πολύ σωστά μπορεί να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπορεί στο όνομα της πλειοψηφίας να αποκλείεται η άλλη άποψη», επεσήμανε η άλλοτε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Facebook Comments