Ηλεκτρικό πατίνι για τον Αμερικανό πρέσβη (video)

7 mins read
Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ βρέθηκε στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από την Αμερικανίδα πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Ελίζαμπεθ Λι.

Εκανε βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι και στη συνέχεια, έκανε ποδήλατο για αρκετή ώρα, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Ένας φανταστικός τρόπος για να απολαύσετε τον πεζόδρομο Θεσσαλονίκης – σε ένα σκούτερ Lime! Προτείνω τα limebike για συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση και τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την παροχή μιας ασφαλούς και αποτελεσματικής λύσης μεταφοράς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακαέγραψε σε ανάρτησή του.

Σύμφωνα με το thesstoday, o κ. Πάιατ, μετά το τέλος της βόλτας με τα ποδήλατα, χάρισε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, δύο δώρα οικολογικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα ο Aμερικανός πρέσβης σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την φιλοξενία, χάρισε στον κ. Ζέρβα, ένα ανακυκλώσιμο ποτήρι μπαμπού για φρέντο εσπρέσσο και ένα power bank, λέγοντας μεταξύ άλλων «ελπίζω οι Θεσσαλονικείς στη βόλτα με το σκούτερ να έχουν μπροστά τους και το ποτήρι για τον φρέντο».

 

 

Facebook Comments