Η Ακρίτα δεν θα πάει στη συναυλία του Καβάκου για πολιτικούς λόγους

7 mins read

Η δημοσιογράφος-συγγραφέας Ελενα Ακρίτα δηλώνει θαυμάστρια του Λεωνίδα Καβάκου, έχει αγοράσει εισιτήρια για την αποψινή συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής αλλά δεν θα πάει γιατί δεν της άρεσε ο τρόπος που μίλησε για την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και επειδή υιοθετεί το σχέδιο του Κ. Μητσοτάκη για την αποκατάσταση του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη. Στο podcast της στο news247.gr εξηγεί το σκεπτικό της αναλυτικά και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Πρέπει να πω λοιπόν ότι αγόρασα δυο εισιτήρια για να έρθω να σας δω την Πέμπτη, αλλά δεν θα ρθω τελικά, χάρισμά σας τα δυο εισιτήριά μου.

Ας πάνε κι αυτά στο μαιευτήριο της Μαριούπολης, κανένα πρόβλημα. Και δεν θα έρθω γιατί το γεγονός ότι είστε τόσο μεγάλος που είστε δεν σας επιτρέπει να μιλάτε λίγο απαξιωτικά και αφ’ υψηλού για τους συναδέλφους σας μουσικούς. Σας το λέω να το βγάλω από μέσα μου. Θα ξανάρθω να σας ξανακούσω γιατί σας αγαπώ ως καλλιτέχνη, δεν σας ακυρώνω ως πολιτικό λόγο, έχετε κάθε δικαίωμα να πείτε ό,τι θέλετε και εγώ έχω κάθε δικαίωμα να αγοράσω δυο εισιτήρια και να μην έρθω. Αυτά κύριε Καβάκο”, κατέληξε η Έλενα Ακρίτα.

Facebook Comments