ΑρχικήΠαραπολιτικάΗ Ακρίτα θυμώνει με όσους δεν κατάλαβαν το αστείο της για τον...

Η Ακρίτα θυμώνει με όσους δεν κατάλαβαν το αστείο της για τον Χανκς

Η Έλενα Ακρίτα, μετά τον σάλο στο Twitter και στο Facebook για το χθεσινό της σχόλιο για την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς, σήμερα επανακάμπτει ποστάροντας αρνητικά σχόλια για την ανάρτηση της και εξηγώντας ότι το είπε σκωπτικά.

Αρχικά, η κ. Ακρίτα είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook «Άμα θετε τον Χάνκς έλληνα να τονε πάρετε σπίτι σας. Και μη λέτε μετά ήρθε αυτός και μάς πήρε τις δουλειές».

Αυτή η ανάρτηση της προκάλεσε κάποια σύγχυση στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, με αποτέλεσμα αρκετοί να σχολιάσουν αρνητικά την ανάρτηση της.

Έτσι λοιπόν, η Έλενα Ακρίτα έγραψε το εξής «Έγραψα χτες σκωπτικά ‘’Άμα θετε τον Χάνκς έλληνα να τονε πάρετε σπίτι σας. Και μη λέτε μετά ήρθε αυτός και μάς πήρε τις δουλειές’’

Αυτοί που ζουν ανάμεσά μας θύμωσαν γιατί θεώρησαν πως το συγκεκριμένο στάτους (με το ‘θέτε’ κιόλας) είναι γραμμένο στα σοβαρά. Στα σοβαρά προτρέπω να πάρουν σπίτι τους τον Τομ Χανκς που ως γνωστόν κοιμάται στα παγκάκια ο καψερός. Στα σοβαρά γράφω πώς ήρθε ο Κροίσος να μάς πάρει τις δουλειές για να λαδώσει το αντεράκι του. Αυτοί που ζουν ανάμεσά μες την υπόγεια την ταβέρνα μες σε καπνούς και σε βρισιές, γράφουν για μένα», αναρτώντας αρνητικά ή υβριστικά σχόλια για την ανάρτηση της.

Σημειώνεται δε ότι ανάλογο σκωπτικό σχόλιο για την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς, έκανε και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος έγραψε «Ήρθε ο Τομ Χανκς και θα μας πάρει τις δουλειές».

Οι αντιδράσεις των χρηστών στα social media για την ανάρτηση της Ε. Ακρίτα