Η Ανδριανή μιλάει για την πολυσυζητημένη φωτογραφία με τον Μητσοτάκη

10 mins read

Viral έγινε η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με εργαζόμενη στην Καλαμάτα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», διέψευσε τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, αρχίζοντας από την περιγραφή της επιχείρησης στην οποία αποδόθηκαν διάφοροι τίτλοι που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Το συγκεκριμένο μαγαζί όπου εργάζομαι είναι ιταλικό εστιατόριο με φρέσκα ζυμαρικά, δεν είναι ούτε ψητοπωλείο, ούτε πιτσαρία» αναφέρει η 26χρονη Ανδριανή.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, καθώς ο Πρωθυπουργός περπατούσε στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου συνομιλώντας με κατοίκους κι ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα προετοιμάζοντας συνταγές, οι ματιές τους διασταυρώθηκαν.

«Γενικά είμαι παιδί αυθόρμητο με χιούμορ. Αυτό το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν. Καθώς περνούσε απέξω ο Πρωθυπουργός, είπα «έλα εδώ να βγάλουμε μια φωτογραφία». Δεν ξέρω αν με άκουσε, πάντως μπήκε μέσα, με ρώτησε πώς με λένε, του απάντησα Ανδριανή, μου είπε «είχα κι εγώ μια θεία Ανδριανή», ε, και από εκεί και πέρα κάναμε πλάκα και βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία».

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, ο Πρωθυπουργός δεν έφαγε κάποια σπεσιαλιτέ του καταστήματος, απλώς σταμάτησε για περίπου 10 λεπτά την περιοδεία για να συνομιλήσει μαζί της.

«Μάλλον με συμπάθησε επειδή είμαι αυθόρμητο παιδί» λέει για να εξηγήσει τη ζεστασιά που αποπνέει το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όσο για την εντύπωση που έκανε στην ίδια ο Πρωθυπουργός, από την απάντησή της φαίνεται πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

«Μου άφησε καλή εντύπωση, ήταν καλός, άνετος να μιλήσει με τον κόσμο».

 

Facebook Comments