Η Άννα Διαμαντοπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Δίκτυο

10 mins read
Daily Post:Α.Διαμαντοπούλου:Διαψεύδει τα σενάρια για την Προεδρία της Δημοκρατίας-Τα σχέδια του ΔΙΚΤΥΟΥ

Η πρώην υπουργός κ. Άννα Διαμαντοπούλου θέλοντας να διαψεύσει τα σενάρια που την συμπεριλαμβάνουν στη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας.
Προχώρησε σε μια αναλυτική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook,διευκρινίζοντας πως κανένα από τα σενάρια με πολιτικές θέσεις δεν ισχύει και αντιθέτως ετοιμάζει το νέο project του ΔΙΚΤΥΟΥ που θα αφορά τα μεγάλα μεταναστευτικά ρεύματα του παρόντος και του κοντινού μέλλοντος.
Συγκεκριμένα,η κ. Άννα Διαμαντοπούλου έγραψε τα εξής στον λογαριασμό της:
Αν πιστέψω διάφορα καθημερινά δημοσιεύματα, το πρωί ξυπνάω Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το μεσημέρι είμαι Επίτροπος στην Ε.Ε, το απόγευμα υποψήφια (πρώην και…επόμενη) Υπουργός και κάπου προς το βράδυ Διοικητής στη ΔΕΗ!
Μόνο… ράσο δεν έχω φορέσει ακόμα μάλλον επειδή είμαι γυναίκα..Ξεκινάνε λοιπόν αμέσως μηνύματα, σχόλια τηλεφωνήματα συνομιλίες!
Παιδιά ηρεμήστε. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη, δεν συμβαίνει και προφανώς δεν θα συμβεί. Όσο ευφάνταστοι να είναι οι διακινητές αυτών των φημών και όσοι τούς τροφοδοτούν με ανύπαρκτη πρώτη ύλη.
Το μόνο σίγουρο που θα συμβεί είναι αυτό που ασχολούμαι εδώ και καιρό εντατικά, δηλαδή το νέο project του ΔΙΚΤΥΟΥ για τα μεγάλα μεταναστευτικά ρεύματα του παρόντος και του κοντινού μέλλοντος, από την Αφρική στην Ευρώπη Και στην Ελλάδα. Ζήτημα που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον και φόβους στους Ευρωπαϊκούς λαούς και που αποτελεί το βασικό υπόστρωμα της ανάπτυξης του κάθε λογής δεξιού και αριστερού λαϊκισμού.
 
https://www.facebook.com/anna.diamantopoulou/posts/10217982246121296

Facebook Comments

Τελευταία Νέα