ΑρχικήΠαραπολιτικάΗ απάντηση του Αχμέτ Ιλχάν μετά τις απειλές: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε...

Η απάντηση του Αχμέτ Ιλχάν μετά τις απειλές: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη Θράκη»

Τις ευχαριστίες του εκφράζει σε όσους τον στήριξαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αχμέτ Ιλχάν που βρέθηκε στο στόχαστρο του «τουρκικού παρακράτους».

«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την Θράκη εντός του πλαισίου του διεθνούς δικαίου, με πίστη στην δημοκρατικές μας αρχές για να δίνουμε λύσεις στις ανάγκες των συμπολιτών μας» απαντά στις απειλές που δέχθηκε ο Αχμέτ Ιλχάν.

Στο πλευρό του βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βρέθηκαν οι Γ. Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Κατρίνης, Κώστας Σκανδαλίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Τσούνης, Θανάσης Γκλαβίνας, Μανώλης Χριστοδουλάκης και Παύλος Χρηστίδης.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής Ροδόπης αναφέρει συγκεκριμένα: «Ευχαριστώ θερμά τον πρώην Πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και συνάδελφο στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Γιώργο Παπανδρέου, για την στήριξη προς το πρόσωπό μου. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την Θράκη εντός του πλαισίου του διεθνούς δικαίου, με πίστη στην δημοκρατικές μας αρχές για να δίνουμε λύσεις στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ τον Ανδρέα Λοβέρδο που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου, τον Μιχάλη Κατρίνη, τον Κώστα Σκανδαλίδη, τον Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Ανδρέα Τσούνη, τον Θανάση Γκλαβινα , Μανώλη Χριστοδουλακη και Παύλο Χριστίδη που επικοινώνησαν μαζί μου είτε με δημόσιες παρεμβάσεις τους έδωσαν τον τόνο στα όσα καινοφανή για τα πολιτικά μας ήθη λαμβάνουν χώρα στη Θράκη αυτές τις μέρες».


Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ δέχτηκε έμμεσες απειλές κατά της ζωής του με αφορμή τοποθέτησή του στην οποία είχε χαρακτηρίσει «μη σύννομη» τη δράση του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου, προσθέτοντας μάλιστα ότι «τα ζητήματα της μειονότητας είναι εσωτερικά και δεν θα πρέπει να παρεμβαίνει».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ