Η επόμενη μέρα στο «Κόκκινο»

6 mins read

Ο υπεύθυνος για τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λευτέρης Αρβανίτης είναι ο νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού στο Κόκκινο 105.5 μετά την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη που προκάλεσε την αντίδραση στελεχών της “Ομπρέλας”.

Γράφουν οι typologies.gr:

“Ο Γιάννης Σμυρλάκης, αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων θέση για την οποία προοριζόταν από την εποχή που στη διεύθυνση του σταθμού ήταν ο παραιτηθείς Νίκος Ξυδάκης“. Ο Δ. Κανελλόπουλος στην “Εφημερίδα των Συντακτών” ασκεί κριτική στους χειρισμούς που οδήγησαν στην αποχώρηση του Ν. Ξυδάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της ιδιοκτήτριας εταιρείας Left Media, ευχαριστεί το δημοσιογράφο “για την πολύ σημαντική συμβολή του στην ενδυνάμωση του ραδιόφωνο” σημειώνει όμως πως “η απόφασή του ωστόσο να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή του, όχι μόνο δεν ζητήθηκε ποτέ από το ΔΣ, αλλά αντίθετα του είχε ζητηθεί να την συνεχίσει κανονικά, κάτι το οποίο ίσχυε μέχρι και σήμερα”. Μοναδική μέριμνα του ΔΣ αναφέρεται πως “είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του «Στο Κόκκινο» και η ενδυνάμωση της φωνής της Αριστεράς στα FM”.

Facebook Comments