Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση στη μάχη εκκένωσης καταφυγίου με ζώα

8 mins read
Στη μάχη για την εκκένωση καταφύγιου με ζώα ρίχτηκε η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση.
Όπως ενημερώνει η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, τους διαδικτυακούς της φίλους, μέχρι στιγμής έχουν σωθεί από το καταφύγιο, εκτός από τα σκυλιά, 30 κατασικάκια, ένα άλογο, ενα πονυ, ένα γαϊδουρακι, 2 γουρουνακια, 2 αγελάδες, και πολλές κότες.
Επισημαίνεται ότι η Εριέττα Λάτση είναι η ιδρύτρια και πρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης save a greek stray, της οποίας οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Μαρκόπουλο.
Όπως γράφει η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση στο Instagram:
Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να εκκενώσουμε το καταφύγιο. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει. Πέρα από τα σκυλιά μας τα λατρεμένα, ζουν στον χώρο του καταφυγιου 30 κατσικάκια, ένα άλογο, ενα πονυ, ένα γαϊδουρακι, 2 γουρουνακια, 2 αγελάδες, και πολλές κότες. Η μεταφορά και η μετακίνηση όλων αυτών των ζώων είναι πάρα πολύ δύσκολη και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να τα μεταφέρουμε όλα σε ασφαλές σημειο, με την βοήθεια εθελοντών και φίλων. Ό,τι αγαπήσαμε, ότι γνωρίσαμε και ότι θεωρούσαμε δεδομένο καίγεται μπροστά μας, γύρω μας και πίσω μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τα λόγια συμπαράστασης και για το ενδιαφέρον, συγχωρήστε μας εάν δεν απαντάμε άμεσα σε μηνύματα και τηλέφωνα, βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού.
@saveagreekstray

Facebook Comments