Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Ζούλα για το «κουτί» και η δημόσια πρόσκληση στο Σαββόπουλο

8 mins read

Στην αποκάλυψη-εξομολόγηση για το πως δημιουργήθηκε το «Μουσικό Κουτί» προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, μe μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στα social media.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία με τους Πάνο Κατσιμίχα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Μήνο Μάτσα μέσα σε στούντιο όπου παίζει κιθάρα στο τραγούδι «Καλοκαιράκι» για το Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου.

Μάλιστα προχώρησε και σε ανοιχτή πρόσκληση προς τον Διονύση Σαββόπουλο να παρευρεθεί σε ένα επόμενο επεισόδιο του Κουτιού.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Ζούλα:

35 χρόνια πριν.
Αυτό το παιδάκι ανάμεσα στον Panos Katsimichas και τον Nikos Portokaloglou είναι η αφεντιά μου. Δεν φαίνεται από το αγχωμένο ύφος μου, αλλά ήμουν τρισευτυχισμένος που χάριν του φίλου μου MINOS Matsas όχι μόνον βρέθηκα στο στούντιο, αλλά έπαιξα και κιθάρα στο Καλοκαιράκι σε αυτήν την ιστορική ηχογράφηση για το Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου. Χαζεύω αυτήν την φωτογραφία και σκέφτομαι ότι κάπου τότε, χωρίς κανένας μας να μπορεί να φανταστεί το μέλλον, γεννήθηκε εντελώς ασυνείδητα, το Μουσικό Κουτί. Νίκο μου, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω που δέχθηκες να κάνεις αυτήν την εκπομπή για την ΕΡΤ.
ΥΓ. Dionysis Savvopoulos από εσάς ξεκίνησαν όλα και με τρομερή λαχτάρα σας περιμένουμε σε ένα επόμενο επεισόδιο του Κουτιού.

 

 

Facebook Comments