ΑρχικήΠαραπολιτικάΗ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα - Σεπτέμβριο αναλαμβάνει καθήκοντα

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα – Σεπτέμβριο αναλαμβάνει καθήκοντα

Στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Ολοκληρώθηκε χωρίς εμπόδια η διαδικασία έγκρισης.

Στην Αθήνα αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά της στις αρχές Σεπτεμβρίου η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, υποψήφια πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γκίλφοϊλ έχει ήδη περάσει με επιτυχία τη χρονοβόρα διαδικασία έγκρισης που αφορά κάθε υποψηφιότητα, η οποία μεταξύ άλλων εξετάζει εξονυχιστικά τα περιουσιακά και φορολογικά στοιχεία του υποψηφίου.

Η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα την περασμένη εβδομάδα.

Πλέον, στόχος του Λευκού Οίκου είναι η απαραίτητη ακρόασή της ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας να πραγματοποιηθεί πριν τις 4 Αυγούστου, οπότε η Γερουσία διακόπτει τις εργασίες της για τις θερινές διακοπές.

Εφόσον επιτευχθεί αυτός ο –καθαρά διαδικαστικός– στόχος, η Γκίλφοϊλ αναμένεται να περάσει άνετα από την επιτροπή και να βρίσκεται στη νέα της θέση στην ελληνική πρωτεύουσα τον Σεπτέμβριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ