Η Κοσιώνη σχολιάζει την υπόθεση της Πάτρας (video)

13 mins read

Στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματός της, για τον γιο της Δήμο, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της Πάτρας και τον θάνατο των τριών κοριτσιών, αποκαλύπτοντας πως αλλάζει κανάλι για τον γιο της κάθε φορά που παίζει κάτι τρομακτικό στην τηλεόραση.

«Χτίζεις ένα μηχανισμό άμυνας που κρατάει ό,τι πρέπει να κρατήσει ή ότι δεν μπορεί να αποβάλλει γιατί συμβαίνουν και πράγματα τα οποία μπορεί να σηκώσει η πέτσα σου. Δεν μπορείς να τα μεταβολίσεις, βλέπε πόλεμος, βλέπε την ιστορία με την Πάτρα και πολλά άλλα. Θα γυρίσεις στο σπίτι σου θα το συζητήσεις, θα πας έξω θα το συζητήσεις, οπότε δεν μπορείς να ξεφύγεις. Κατά τα άλλα, υπάρχει ένα μηχανισμός που δημιουργεί μία άμυνα», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

«Αναγκαστικά το παιδί μου είναι ένα πάρα πολύ ενημερωμένο παιδί, γιατί ζω σε έναν συγκεκριμένο κόσμο και εκεί ζει και το παιδί. Παρακολουθεί ειδήσεις, αλλά δεν σας κρύβω πως τον τελευταίο καιρό αλλάζω το κανάλι όταν είναι μπροστά το παιδί. Όταν ας πούμε παίζει η υπόθεση με τα τρία παιδιά στην Πάτρα, όταν ξέρω ότι θα ακολουθήσει ένα ρεπορτάζ με σκοτωμούς δεν θέλω να το ακούσει. Ξέρει όμως ότι γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, ξέρει ότι ο πόλεμος είναι ένα κακό πράγμα.

Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να εισάγονται από νωρίς στην αλήθεια, σε μία ισορροπία με το παραμύθι, όμως να μην ονειροβατούνε και τα παιδιά. Μπαίνουμε σε έναν απρόβλεπτο και πολύπλοκο κόσμο, οπότε μικροί και μεγάλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πολύ προσγειωμένοι και πολύ υποψιασμένοι», κατέληξε η Σία Κοσιώνη.

 


Facebook Comments