Η νηστεία του Μητσοτάκη

6 mins read

Στη Σαλαμίνα που επισκέφθηκε χθες μετά την Ρεβυθούσα ο Πρωθυπουργός βρέθηκε ανάμεσα σε πολλούς Κρητικούς, γράφει ο “Βηματοδότης”.

Και συνεχίζει:

“Συνάντησε εκεί και έναν φίλο του κρητικό, έναν φούρναρη, τον Φραγκιά Κυρκαμπολάκη. Ο φίλος του λοιπόν του πρόσφερε γεύμα. Μην πάει το μυαλό σας ότι το γεύμα έγινε σε κάποιο εστιατόριο του νησιού, αλλά έγινε στον φούρνο. Τα εδέσματα; Νηστήσιμα, ήτοι, γαρίδες, χταπόδια, γυαλιστερές, και χαλβά. Σε κάποια στιγμή πρόσφεραν στον Πρωθυπουργό κρασί, λευκό κρασί που θα συνόδευε τα νηστήσιμα.

Ο κ. Μητσοτάκης τους είπε ευγενικά ότι δεν πίνει, επειδή όταν νηστεύει, νηστεύει και το κρασί. Οι κρητικοί πάντως του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, τόσο θερμή που έκανε τον βουλευτή Β Πειραιώς της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο να πει στον Πρωθυπουργό: «Έτσι όπως πάνε, η Σαλαμίνα, με τόσους πολλούς κρητικούς μπορεί να γίνει ο πέμπτος νομός της Κρήτης » με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά ότι και στην Κρήτη και στην Β Πειραιά η ΝΔ θα έρθει πρώτη στις εκλογές. Στην Β Πειραιά είχε θέσει υποψηφιότητα. “

Facebook Comments